VEDETI CLASAMENTUL FINAL AL LIGII I FEMININE IN DREAPTA, PRECUM SI REZULTATELE ULTIMEI ETAPE.

1.Oltchim – Campioana merge in Liga Campionilor; 2.Jolidon Cluj – Preliminarii Liga Campionilor; 3. Tomis Constanta – Cupa Cupelor; 4.HC Zalau – Cupa EHF; 5.Dunarea Braila – Cupa EHF. Constanta si Braila au fost avantajate in clasamentul final de rezultatele directe fata de Zalau si Baia Mare.

Zalaul lui Tadici revine in Europe, dupa patru ani de asteptare, dupa victoria cu 30-27 asupra Stiintei HCM Baia Mare. Constanta castiga clar la Bacau cu 33-25 si merge si ea in Cupe. Braila prinde cupele europene la mustata, dupa victoria cu 21-17 asupra lui HCM Roman, dar si datorita rezultatelor din meciurile directe cu baimarencele! (2 victorii 27-24 la Baia Mare si 27-26 la Braila)

Chiar daca a fost insotita de o galerie numeroasa la Zalau, HCM Baia Mare mai are o singura sansa de a merge in cupe: Oltchim ar trebui sa castige Liga Campionilor!

Rulmentul Brasov castiga destul de greu, acasa cu HCM Buzau si ramane in liga I si sezonul viitor, a doua retrogradata fiind Rapidul, care a pierdut in cele din urma la Deva cu 41-40, dupa ce conduse-se si cu 3 goluri, la un moment dat!