Dupa succesul la 7 goluri, reusit de formatia pe care o conduce, in fata campioanei noastre, in prima mansa din Finala LC, antrenorul lui Viborg a acordat cateva cuvinte site-ului danez de handbal hbold.dk.

Viborg HK a reusit o victorie impresionantă cu 28-21 în primul act din Finala Ligii Campionilor, împotriva lui Oltchim Valcea si, prin urmare, are toate atuurile si un moral bun, înainte de ciocnirea a doua, din România. HBOLD.dk pus cateva intrebari antrenorului danez la Herning.

Se pare că Viborg HK a găsit momentul oportun sa prinda o forma de top, chiar la tanc. Echipa a facut una dintre cele mai bune partide, pe care le-a jucat in acest sezon şi a adus o pe deplin meritata victorie, asupra Oltchimului:

– Am jucat foarte bine in prima mansa, dar în acelaşi timp nu cred că Vâlcea a avut azi nivelul pe care noi l-am anticipat. Adversarul are variante de atac foarte bune şi face erori prea putine in aparare, dar azi, toate au fost foarte bune pentru noi!, a spus vizibil fericit – Jakob Vestergaard.

Viborg a facut unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon şi calendarul ar putea fi cu greu mai bun:

– Sunt de acord ca am jucat una dintre cele mai bune partide din acest sezon, dar este, de asemenea, legat de faptul că avem oameni gata din nou de treaba, după leziuni şi sarcini, spune Vestergaard, şi continuă:

– Am fost foarte bine pregatiti şi am avut multe jucătoare cu daruire în joc, aşa că eu sunt foarte mulţumit şi am luat, trebuie să recunosc o optiune serioasa pentru castigarea trofeului, deoarece ma asteptam la o diferenta mai puţina de şapte goluri.

Când a fost întrebat dacă e suficient de multumit pentru victoria totală si daca corespunde realitatii,  Vestergaard a spus:

– Este greu de spus. Am fost întâmpinaţi de o frenezie de peisaj acolo jos, in teren, iar în cazul acesta devine imposibil să se comunice unul cu celălalt. Numai ca este foarte bine ca în confruntarea retur nu trebuie să pierdem la mai mult de şapte goluri, a incheiat cu o mima vesela Jakob Vestergaard, pentru HBOLD.dk.