Programul ultimei etape, din liga I feminin, sezon 2009/10 dar si cele mai detaliate clasamente pentru handbalul feminin romanesc, le aveti aici! COMENTATI PE CHAT, cine credeti ca prinde cupele si cine retrogradeaza, in finalul stagiunii

UN MECI CAT UN CAMPIONAT! Miercuri, ora 18:00, LIVE DIGI SPORT PLUS, Dunărea Brăila-HCM Roman

Un alt duel la fel de interesant se va desfasura la Braila, acolo unde formatia locala – Dunarea va intalni pe HCM Roman, intr-un meci cu o miza asemanatoare cu cea de la Zalau!

Gazdele sunt arhicunoscute de antrenorul moldovencelor, Cornel Bădulescu, care le ştie toate secretele.

”Eleva” Alexandrina Soare trebuie să-şi învingă profesorul, Cornel Bădulescu, în  partida Dunarea Brăila – HCM Roman, decisivă pentru participarea în cupele europene. În tur, moldovencele au câştigat cu 24-15, dar Braila spera ca la finalul campionatului sa urce de pe locul 7 pana pe cel putin 5. Este, practic, un meci cât un campionat şi de soarta lui depinde realizarea obiectivului pe care şi l-au propus cele două combatante pentru acest sezon. Duelul va fi condus de catre cei considerati, cei mai buni arbitrii romani la ora ctuala – bucurestenii Dinu/Din.

ULTIMA ETAPA – a XXVI-a, din liga nationala feminina, va avea loc miercuri 12.05 si va stabili atat echipele participante in viitoarea editie a cupelor europene, cat si ultima retrogradata. 5 echipe lupta pentru ultimele 3 locuri de cupe in sezonul viitor. Patru team-uri dintre acestea se vor duela in mod direct: HC Zalau cu HCM Baia Mare si Dunarea Braila cu HCM Roman (IN DIRECT PE DIGI SPORT); in vreme ce Tomis Constanta, pare avantajata fata de celelalte, deoarece joaca in ultimul meci in fata retrogradatei Stiinta Bacau. HCM Baia Mare 33p, HCM Roman 32p, HC Zalau 32p, Tomis Constanta 32p si Dunarea Braila 31p, in aceasta ordine in clasament, vor oferii astfel, o lupta apriga, in ultima etapa a ligii feminine sezon 2009/10. Rulmentul Brasov pare avantajata, in fata Rapidului, in lupta pentru evitarea retrogradarii. Brasovencele joaca acasa cu o echipa care nu mai are nici o grija – HCM Buzau, asemenea bucurestencelor, care joaca cu CSM Cetate Deva. Insa cfr-istele isi joaca sansa ramanerii in prima liga – in deplasare, iar la egalitate de puncte, la sfarsitul campionatului, Rulmentul ramane pe prima scena, datorita rezultatelor din meciurile directe (24-42 pentru brasovence in tur si 28-35 pentru bucurestence in retur).

Programul etapei a XXVI-a, miercuri, 12 mai (toate partidele incep la ora 18.00): CSM Cetate Devatrans – Rapid CFR Bucuresti, HC Zalau – HCM Stiinta Baia Mare, Oltchim Rm. Valcea – Universitatea Resita se va juca in 18 mai, Universitatea Jolidon Cluj – HC Otelul Galati, Stiinta Bacau – Tomis Constanta, HC Dunarea Braila – HCM Roman (Digi Sport Plus), Rulmentul Urban Brasov – HCM Buzau.

CELE MAI DETALIATE CLASAMENTE pentru handbalul romanesc, le aveti in dreapta. Puteti accesa Programul pentru o singura echipa cu Rezultatele complete ale ei, sau puteti vedea CLASAMENTUL detaliat – pe ACASA, DEPLASARE sau GENERAL! PARIATI pe meciurile masculine cu www.bet-at-home.com