In ultimul meci din Liga I Masculin Bet-at-Home  partida dintre HC Minaur Stiinta Csm BaiaMare – Poli Timisoara s-a terminat la egalitate, 31-31.Declaratii dupa partida, facute de antrenorii celor doua formatii mai jos

Confruntarea dintre Minaur si Poli a incheiat sezonul 2009/2010 al Ligii Nationale de handbal masculin. O confruntare modesta, in care niciuna dintre adversare nu si-a dus la bun final obiectivul meciului: nici minauristii nu au oferit suporterilor o partida frumoasa drept epilog al unui sezon trist, nici timisorenii nu si-au luat pe deplin revansa fata de Minaur, care ii invinsese in tur pe malul Begai. Cate un punct pentru fiecare dintre echipe si ceva gust amar dupa un an competitional in care satisfactiile au fost mai putine decat deziluziile… O conferinta de presa pusa sub semnul despartirii neasteptate de antrenorul echipei HCM Constanta, Zoran Kurtes, decedat vineri seara intr-un hotel din Mamaia.

VUCKOVIC: “Azi am luptat si am obtinut un punct”

“A fost prietenul meu si cu mult stress am venit aici, in Baia Mare. Dar doresc sa va multumesc voua, romanilor, pentru modul in care ati reactionat la disparitia lui” au fost primele cuvinte rostite de Nedeljko Vuckovic, antrenor Poli Timisoara. “Am venit in Baia Mare cu doar opt jucatori care prind de obicei foata de joc, avem sase jucatori accidentati. Le-am spus ca viata merge inainte, handbalul merge inainte si ca trebuie sa luptam ca sa obtinem un rezultat bun.Stiu si eu ca sunt probleme la echipa din Baia Mare, chiar daca in orasul vostru exista o mare traditie in handbal. Pe vremea cand eram jucator in Serbia am evoluat impotriva echipei baimarene. Azi am luptat si am obtinut un punct”.

MIRONESCU: “Eu mi-am avertizat jucatorii ca va fi un meci dificil”

“Doresc in primul rand sa imi exprim compasiunea fata de familia Kurtes pentru aceasta tragedie, pentru disparitia omului Zoran Kurtes si apoi a meseriasului de handbal. Ne-a socat si pe noi vestea aceasta, am fost si suntem, inca, marcati de disparitia lui si ii vom pastra amintirea pentru totdeauna” a declarat antrenorul Florin Mironescu. “Am stiut ca o sa avem un meci dificil cu Timisoara, eu mi-am avertizat jucatorii ca va fi un meci dificil si ca nu intram, inca, in vacanta, nu inainte de meciul acesta. Din pacate nu am reusit azi sa avem o evolutie care sa ne faca sa obtinem cele doua puncte. Baietii si-au dorit: vointa a fost, din pacate putinta ne-a lipsit. Tin sa felicit Timisoara pentru determinare, consider ca a fost un punct castigat meritat azi de ei. In continuare sa vedem ce decizii se vor lua la nivelul echipei noastre, stiti ca ne-am confruntat cu grave probleme financiare. Sa vedem ce jucatori pleaca, ce jucatori vin, daca mai vin… Timpul o sa ne spuna!”

Sursa: www.emaramures.ro