Viborg HK poate repeta isprava de anult trcut cand fetele în tricouri verzi, au adus acasă două trofee: Campionatul danez şi Liga Campionilor.
Antrenorul , Jakob Vestergaard, nu doreste  sa compare cele doua titluri dar:

Bineinteles câştigarea Ligii Campionilor este mai importanta  decât câştigarea campionatului danez, dar desigur, am dori să câştigam ambele titluri, în cazul în care este posibil. Acum, că Finala din Liga Campionilor este prima dintre cele două, vom juca la capacitate maxima şi apoi pregatim finala daneză, spune el.
Jakob Vestergaard, isi aminteste unele jocuri pierdute în timpul sezonului – o experienta neobisnuita pentru Viborg HK, care câştigă de obicei, totul. Accidentări şi sarcini, aparute la jucatoarele cheie au lasat urme adanci in acest “ Rolls Royce” a handbalului danez. Si chiar si acum, inainte de jocul decisiv, nu toate jucatoarele sunt la parametrii maximi.
Karen Smit nu ma joaca sezonul acesta , astfel încât sperăm şi ne rugăm Anja Althaus va rămâne în formă. În caz contrar, nu avem pe nimeni pe pozitia de pivot, explică Jakob Vestergaard
Anul trecut, Viborg HK a câştigat Liga Campionilor învingând Györ cu un avantaj minim. Ungurii câştigat în Danemarca, dar o performanţă puternică in deplasare i-au asigurat Viborg-ului trofeu. În semifinale de anul trecut, Viborg HK adversaru pe care il I ntalneste in finala de anul acesta Oltchim Vâlcea.

Sursa: Jesper Harborg
HAANDBOLD.COM