Doar pe eurohandbal.ro puteti asculta declaratiile selectionerului Romaniei – VASILE STANGA si a adversarilor echipei gorjene, dupa meciurile de campionat.

ASCULTATI mai jos, declaratiile lui Gabriel Florea, Vlad Caba si Vasile Stanga – in sistem AUDIO, oferite de colaboratorul nostru Radio Infinit Gorj, dupa victoria care duce si mai aproape pe Energia Tg. Jiu, de o noua calificare in Cupele Europene, dupa o asteptare de cativa ani.

Declaratie Vasile Stanga – antrenor Energia Tg. Jiu.

[media id=2 width=220 height=100]

Declaratie Gabriel Florea – Energia Tg. Jiu

[media id=5 width=220 height=100]

Declaratie Vlad Caba – antrenor HC Odorhei

[media id=4 width=220 height=100]

Oficialul Energiei – Presedintele Gore Popescu, este de părere că trupa sa va scrie istorie în acest sezon. „Sunt mai mult decât convins că putem lua locul trei. La cum joacă Steaua, nu pierde la Bacău. Apoi, Bacăul nu va câştiga nici la Suceava, pentru că şi ei luptă pentru cupele europene”, este calculul făcut de Gore Popescu.

După primele minute cei de la Odorhei s-au instalat la conducerea jocului şi au intrat la pauză cu două goluri avans. Gazdele i-au lăsat mereu să conducă jocul şi au făcut greşeli copilăreşti, şi de aruncare şi de prindere, dar până la urmă, în repriza a doua s-au trezit şi au câştigat.

Cel mai bun marcator al Energiei la acest meci a fost Kukrica, sârbul înscriind de nouă ori, cu două goluri mai mult decât golgheterul echipei gorjene în acest sezon, Gabriel Florea, care are 130 de reuşite şi se află în top zece al marcatorilor din prima ligă, unde ocupă locul şase.

Regulamentul de desfăşurare al Cupei Ligii Naţionale la handbal masculin, ar trimite în calea echipei din Târgu-Jiu, Energia Pandurii Lignitul, formaţia suceveană, Universitatea Bucovina. Obiectivul lui Vasile Stîngă, pentru ultimele două partide ale campionatului intern, este uşor de îndeplinit. Nimeni nu se gândeşte la un eşec într-una din cele două partide rămase de disputat (în deplasare la Timişoara şi pe teren propriu cu Universitatea Cluj) şi de aceea, traseul, pentru a ajunge în finala Cupei Ligii Naţionale, a fost bine gândit. Astfel că, echipele clasate pe primele opt locuri, la încheierea Ligii Naţionale vor participa, la Braşov, în perioada 12 – 15.05.2010, la Cupa României.

Politica de transferuri de jucători străini este pe final la Energia. „Nu ştiu dacă vom mai aduce jucători străini. Se ştie că din 2011-2012 avem dreptul să avem doar trei străini în echipă. Asta înseamnă că trebuie să păstrăm doar trei din cei care îi avem acum. Din punctul meu de vedere, aceştia sunt Kukrika, Humebrto şi Vukas, dacă se face bine”, a comentat Gore Popescu. Acesta totuşi recunoaşte că cel care va avea ultimul cuvânt va fi antrenorul Vasile Stângă.

ENERGIA : Ante Kukrika 9g, Gabriel Florea 7g, Marko Simovic 4g, Darius Apolzan 3g, Humberto Julien 3g, Bogdan Criciotoiu 2g, Zvonimir Kapular 2g, Andrei Enache 1g, Mihai Paius 1g.

ODORHEI : Vladimir Rusia 9g, Eugen Fratila 6g, Andrei Mihalcea 4g, Ferenczi Botond 3g, Talas Huba 2g, Gabriel Daninfeld 2g, Mino Matus 2g, Cosmin Libert 1g, Mirko Marceta 1g.

Evoluţie scor:

Repriza I: min.5, 2-2; min.10, 4-5; min.15, 6-6; min.20, 8-8; min.25, 10-13; min.29, 13-16.

Repriza II: min.35, 15-19; min.40, 17-21; min.45, 21-23; min.50, 24-24; min.55, 28-27 ,min.59, 32-30.

“JOACA HANDBAL!” cu Energia Lignitul Tg. Jiu
Promovarea realizata cu sprijinul colaboratorului: