HANDBALUL VORBESTE!: DECLARATIE CORNELIU BADULESCU – ANTRENOR HCM ROMAN, LOCUL 4 IN LIGA I FEMININ, DESPRE CE ADUCE ACEASTA VICTORIE A OLTCHIMULUI, CUM SUNT TRAITE MOMENTELE DE GLORIE SPORTIVA SI CE INSEAMNA ELE.

“Este o performanta deosebita, este o calificare in premiera si este, pe langa un succes al Oltchim-ului si un succes al handbalului feminin romanesc. Aceasta calificare in Finala Ligii campionilor poate aduce un si mai mare interes pentru handbal, in randul publicului, in randul sponsorilor – a celor care sustin handbalul si implicit, aduce o crestere valorica pentru handbalul feminin romanesc. Handbalul este sportul de echipa nr.1 de cel putin, 4-5 ani, sa nu uitam de Oltchim, care a castigat Cupa Cupelor si a fost in semifinalele Ligii Campionilor anul trecut, sa nu uitam ca si alte echipe romanesti feminine au castigat cupe europene, nationala a avut medaliile de argint la CM.”

In cunostiinta de cauza, castigator al unei cupe europene cu REMIN DEVA – Challenge Cup, antrenorul emerit C.Badulescu a spus cateva cuvinte si despre aceste momente de bucurie si cum sunt traite ele:  “Sunt niste momente unicate in viata sportivilor si antrenorilor. Sunt niste momente deosebite, pe care le intalnesti in decursul unei cariere foarte, foarte rar! Felicitari si din partea clubului noastru, care saluta cu mare respect aceasta realizare a Oltchim-ului, felicitari pentru modul cum sunt organizati, la eforturile care se fac pentru a aduce jucatoare de top international, este un merit mare si al antrenorilor si al conducatorilor. Trebuie sa ne bucuram de handbal mai departe in Finala si sa avem incredere ca Oltchim chiar poate castiga Liga Campionilor.