UPDATE: DATA DE 15-16 MAI POATE INTRA IN ISTORIA HANDBALULUI ROMANESC.. OLTCHIM RM. VALCEA VA JUCA CU LIGA CAMPIONILOR PE MASA! IN POLIVALENTA DIN BUCURESTI! CAMPIOANA NOASTRA VA JUCA RETURUL FINALEI CELEI MAI IMPORTANTE COMPETITII EUROPENE INTERCLUBURI PE TEREN PROPRIU!

Dublă manşă a finalei este programata pentru datele de 8-9 mai (turul), respectiv 15-16 mai (returul).

Valcea joaca in PREMIERA pentru o echipa romaneasca in Finala Ligii Campionilor, si este aproape sa isi treaca in palmares si singurul trofeu european care ii lipseste, dupa câştigarea Cupei Cupelor  (în 2007), şi a două Cupe IHF (1984 şi 1989).

Pe site-ul clubului – CS OLTCHIM RM. VALCEA MULTUMESTE COLABORATORILOR SI MASS – MEDIA, Comunicat de presa

Clubul Sportiv “OLTCHIM” multumeste tuturor celor care si-au adus contributia la organizarea ireprosabila a jocului din semifinala Ligii Campionilor dintre CS Oltchim si Gyori Audi ETO, precum si minunatului si devotatului public spectator prezent ieri seara in Sala sporturilor “Traian”.

De asemenea, multumim in mod deosebit intregii mass-media locale si nationale care au mediatizat acest eveniment in mod corect, promt si exact, dand dovada de inalt profesionalism si obiectivitate.

Cuvinte de multumire si recunostinta se cuvin sponsorilor si partenerilor nostri care au fost mereu alaturi de noi.