NU ARE ROST SA MAI PRONUNTAM NUMELE PERSONAJELOR DIN IMAGINE! BUCURIA PE CARE O ASTEPTAM AZI, DEPINDE SI DE  PRESTATIA CONATIONALILOR LOR – DANEZII CLAUS GRAMM PEDERSEN SI HENRIK MORTENSEN, CARE VOR OFICIA AZI LA OLTCHIM – GYOR.

ASEMENI CA LA MECIUL CU SPANIA DE LA CM CHINA, LA UN MECI HOTARATOR CA OLTCHIM – GYOR, AVEM PARTE DE O BRIGADA DANEZA, CLAUS GRAMM PEDERSEN SI HENRIK MORTENSEN.

Nu mai are rost sa comentam, daca ei au fost adusi de Norul de cenusa sau de EHF, dar parca nimeni nu indrazneste sa spuna nimic despre o noua brigada daneza, care va oficia din nou un meci atat de important pentru noi romanii si pentru handbalul romanesc, un meci pentru istoria clubului Oltchim, care poate ajunge in premiera in Finala Ligii campionilor.

Totul este doar un joc si cel mai bun trebuie sa invinga! Ce cuvinte uzuale, dar ce importante pentru niste fete, un club, pentru istorie! Din pacate, numai dupa meci vom putea sti ceva, iar inainte de el, meciul romanilor de pretutindeni putem spune doar atat:

“NE RUGAM SA NU FACA CA CEI DIN IMAGINE” si “II RUGAM SA NU FACA CA EI”

RADU VOINA, a atras atentia asupra faptului ca cei doi, au venit in Romania pentru un turneu de calificare la tineret masculin si s-au trezit cu o delegare foarte grea, ei nefiind pregatiti pentru o semifinala de Liga Campionilor. Cei drept, nici noi nu am fost pregatiti si cu siguranta nici clubul Oltchim pentru o delegare din Danemarca, stiindu-se antecedentele cu danezi, chiar presedinte Oltchimului – Gavrilescu Ioan, spunand inainte de aflarea initiala a oficialilor, pentru cele doua partide cu Gyor, ca o brigada nordica nu poate oficia un joc al Valcei, datorita celeilalte semifinale din Liga Campionilor dintre doua echipe nordice Larvik – Viborg. IATA CA SE POATE!

Si din nou se pot face speculatii: doi danezi isi aleg adversarul din finala Ligii Campionilor pentru VIBORG, care este tot din Danemarca!!

INFORMATIE: DANEZII CARE VOR OFICIA MAINE LA MARELE MECI DE LA VALCEA, AU CONDUS SI PARTIDA CASTIGATA DE STEAUA MFA CU 34-32 IN FATA LUI Chehovskie Medvedi (RUS) IN LIGA CAMPIONILOR, SEZONUL 2008-2009