C.S. Oltchim Rm. Valcea – Györi AUDI ETO KC SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR –  RETUR (25-25 TUR) –Duminica 18.04.10, ora 17,15 IN DIRECT pe PROTV

S-a vorbit exclusiv si excesiv despre Oltchim si HANDBAL, in aceste zile! Ce poate fi mai imbucurator, pentru noi cei care iubim acest sport! Totusi suntem poate, exact in acelasi punct, ca inaintea meciului cu Spania de la CM China si parca totul se repeta, in acelasi fel, doar ca acum, inca nu cunoastem deznodamantul. Vom fi fericiti sau dezamagiti!? Nimeni nu poate spune asta dinainte! De aceea eurohandbal face un apel: SA NE BUCURAM DE HANDBAL!

Acesta este marele castig al marii performante obtinute pana acum, de Oltchim si fetele noastre mult iubite! Presa din Romania a mediatizat mai bine ca niciodata aceasta bucurie a sportului, care se numeste handbalul si spectacolul oferit de cea mai buna echipa a Romaniei – CS Oltchim Rm. Valcea, care este si singurul club profesionist de handbal din Romania!

Castigul este, ca si in poza prezentata, ca din nou multi copii urmaresc cu sufletul la gura ceva deosebit, ca tot mai multi parinti isi aduc aminte de ce insemna handbalul pentru Romania si incearca sa isi dezvolte armonios, psihic si fizic copii, trimitandu-i din ce in ce mai des la HANDBAL!

In ciuda unei presiuni care este si asa enorma pe umerii unor fete mult mai neexperimentate, fata de cele ale echipei adverse din Gyor, care au jucat 4 semifinale de Liga Campionilor, in ultimii patru ani, presa noastra centrala, a incercat intr-o era a marketingului (normal am fi tentati a spune!), sa produca cat mai mult! Dar a uitat de ajutorul care trebuie sa il dam performantei, sprijinul de care are nevoie sportul nostru nr. 1 pentru a fi din nou si pentru ei ceea ce inseamna pentru noi, cei care il iubim neconditionat.

Este un moment de mare tensiune, care se poate transforma fie in exsuberanta sau in mare dezamagire. PALARIA a pus o si mai mare presiune!, care era oricum la limite maximale pentru un sportiv. Fapt subliniat si de Voina care a spus pentru www.asport.ro ”Ele vor fi conectate mai mult decât trebuie la miza acestui meci, orice lucru spus în plus, în minus, sau orice artificiu care vine din partea presei nu face decât să creeze presiune în plus, de care nu avem nevoie. Orice informaţie, declaraţie, ştire crează presiune în plus”

Tot ei, cei care “iubesc handbalul” in momentele de bucurie al lui, sunt cei care dau cu piatra in momentele mai putin bune! uitand repede ca i-au facut sa tremure cu adevarat!

De aceea ii invitam sa isi aduca aminte de handbal si dupa performante si dupa dezamagiri, daca vor sa aiba de unde scoate materiale si pe viitor! Suntem intr-un punct, de care handbalul are nevoie pentru viitor, pentru cei mici, care vor sa fie MARI!

Iar Oltchim, inainte de toate ne-a aratat la Gyor ca stie sa joace handbal, ca stie sa se bucure de handbal, inainte de rezultatul final obtinut. Sa urmarim spectacolul oferit de Oltchim, si azi si de acum inainte. SA NE BUCURAM DE HANDBAL! si sa ii cream conditii, care sa ne aduca bucurii, MAI DES! Handbalul romanesc, are puterea sa ne bucure! Copii isi doresc sa joace handbal acum, mai mult ca niciodata!

“JOACA HANDBAL!” CU SPORTUL DE ECHIPA NR. 1 – AZI, DAR SI MAINE!