EUROHANDBAL VA INTRODUCE IN ATMOSFERA MARELUI MECI OLTCHIM -GYOR, DIN SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR! COMENTATI PARTIDA IMPREUNA CU NOI PE CHAT!

“VA FI UN MECI ASPRU DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!”

Radu Voina si linistea dinaintea furtunii!

Cu cateva ore inainte de partida care poate scrie istorie pentru clubul Oltchim si handbalul romanesc, Radu Voina incerca sa stea linistit. Interventia noastra il aduce din nou cu gandul la partida, chiar daca cu siguranta, tot la ea se gandea. In voce se citeste o liniste sufleteasca, ca tot ce a depins de el, in pregatirea acestei mari partide s-a facut. Chiar si in aceste momente, antrenorul unei natiuni (in aceste momente), a raspuns amabil, ca intotdeauna la intrebarile noastre scurte!

Radu Voina: “De bucurie nu prea am avut parte in aceste zile! Noi nu ne bucuram de ce se vorbeste ci incercam sa ne facem treaba. E o zi in care fetele, daca vor reusi sa isi indeplineasca obiectivul, vor arata masura valori pe care o au, si pe care nu le-o contesta nimeni. E o semifinala de Liga Campionilor si indiferent de deznodamant, este o performanta onorabila, daca nu deosebita!”

“E greu de spus unde se va decide o astfel de partida. Sunt doua echipe care se cunosc atat de bine. Probabil ca micile detalii si foma de azi a echipelor vor conta in cele din urma.VA FI UN MECI ASPRU DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!” a incheiat profesorul cu speranta in voce!

“DOAMNE AJUTA!” am spus si noi si el in incheiere!