“AM MAI AVUT O SAPTAMANA, IN CARE ANITA GORBICZ SA DEVINA SI MAI SIGURA PE MISCARILE EI”

Confruntarea dintre cele doua echipe ETO Gyor – Oltchim Rm.Valcea, s-a terminat la egalitate, dupa primul duel, iar dintre handbalistele maghiare, Palinger a fost cea mai buna de pe teren (din poarta).

Portarul Gyor-ului este foarte increzatoare in revenirea formatiei sale si calificarea ei in finala:

Valcencele au jucat surprinzator de calm, au asteptat pana pivotul sau extremele ajungeau libere.Am si primit multe goluri de pe 6 metri.Totodata m-a exasperat faptul , ca am fost de multe ori foarte aproape (1-2 cm) de a apara!”- declara Palinger.

-Extremele din Valcea au dat 9 goluri.V-a surprins Nechita si Puscasu?

-Se vede ca s-au pregatit, si-au facut bine temele de casa, au marit mult unghiul de aruncare.Este de admirat, ca au fost deosebit de sigure de ceea ce fac, multe aruncari de pe extreme au trecut foarte aproape de capul meu, ceea ce dovedeste clasa jucatoarei.

-Trebuie sa schimbam cate ceva in ceea ce priveste tactica echipei?

-Cele doua echipe se cunosc foarte bine, nu putem crea prea multe surprize. Ar fi bine sa fim mai eficienti. Echipa este cu adevarat puternica, daca toata lumea joaca la nivel maxim, contribuind cu cateva goluri.Sunt increzatoare si datorita faptului ca am mai avut o saptamana, in care Anita Gorbicz sa devina si mai sigura pe miscarile ei.

-Va fi foarte greu de castigat la Valcea sau este doar un meci in deplasare?

-Ma gandeam ca in ultimii ani am castigat la Zvenigorod si la Viborg, dar am pierdut totusi acasa.Sau ma gandesc la Oltchim Rm.Valcea,degeaba a facut egal la Viborg , dupa aceea a pierdut acasa  cu usurinta. Avantajele minime nu inseamna aproape nimic.Nu este imposibil sa castigam in Romania-eu am mai castigat la Bucuresti Campionat European.

16.04.2010
Sursa:www.nemzetisport.hu
Corespondent: Oana-Szasz Ilona