ADRESATI INCURAJARI FETELOR DE LA VALCEA, SI IN TIMPUL PARTIDEI VA INVITAM SA COMENTAM IMPREUNA PE CHAT-UL EUROHANDBAL! DEASEMENEA, DACA AVETI INFORMATII INTERESANTE DESPRE PARTIDA, ADUCETI – LE TOT, PE CHAT!

PRIMA DATA AM GRIPAT AUDI-UL! URMEAZA SA-L SCOATEM DIN CIRCUIT!

C.S. Oltchim Rm. Valcea – Györi AUDI ETO KC

SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR –  RETUR

(25-25 TUR) –Duminica 18.04.10, ora 17,15 IN DIRECT pe PROTV

LIVE TEXT si pe CHAT-UL EUROHANDBAL.RO

URMARITI FEREASTRA CU NEWS-URI! PANA DUPA MECIUL CU GYOR, O DEDICAM IN PRINCIPAL OLTCHIMULUI SI MARELUI MECI DE LA SALA TRAIAN! VOM INCERCA SA ADUCEM CAT MAI MULTE INFORMATII DESPRE MARELE SPECTACOL SPORTIV DE DUMINICA!

STIRE! Din pacate pentru Oltchim, Ramona Maier nu a putut fi recuperata fizic pentru partida de duminica cu Gyor, dupa cele 3 saptamani de pauza, datorita accidentariii, anunta presedintele Gavrilescu Ion!

MAI E Repriza a II-a, din fantasticul duel al semifinalei Ligii Campionilor cu echipa campioana a Ungariei. Dupa ce marti, valcencele si-au acontat al 16-lea titlu al Romaniei, Ramona – golgeterul echipei noastre in cea mai puternica competitie europeana, cu 57 goluri marcate, parea ca a luat o piatra mare de pe sufletul lui Voina si a devenit apta, pentru a fi in teren! Cu “raidurile” sale din partea dreapta, Oltchim era si mai aproape de premiera istorica si poate inegalabila, implinirea VISULUI de a juca FINALA LIGII CAMPIONILOR!

Cu siguranta Valcea, se poate descurca si fara ea in teren. iar presiunea cade din nou pe singurele extreme valide din lot, Puscasu si Nechita, cu ajutor venit, in unele momente ale jocului din partea lui Gatzel.

Intr-o sala de 2500 locuri, aproape infima fata de interesul suporterilor, care ar fi umplut pana la refuz si cel mai mare stadion din tara, vor fi totusi, milioane de romani. Inimile noastre vor bate, timp de o oara si jumatate, din toate colturile tari, doar pentru fetele de la Valcea. Bucuria romanilor ar putea deveni handbalul! Sportul romanesc ar insemna pentru o zi HANDBAL! Romania s-ar traduce prin OLTCHIM!

MULT SUCCES!

JOACA HANDBAL! cu Oltchim Rm. Valcea si sportul de echipa nr. 1.

STATI APROAPE DE NOI! Prezentarea completa a meciului, stiri, informatii dar si asa cum v-am obisnuit deja, corespondentul nostru Oana-Szasz Ilona, va va tine la curent vineri, sambata si duminica, cu cele mai complete informatii despre adversarul maghiar.