DECLARATII GYOR DUPA PARTIDA

„TREBUIE  SA  MAI  PROGRESAM!” a declarat antrenorul Gyorului – Konkoly Csaba, dupa egalul cu Oltchim, completat de Gorbicz – “VOM FACE TOTUL PENTRU CALIFICARE, IN RETUR!”

Dupa un meci extrem de tensionat, cu multe schimbari de scor, confruntarea dintre Gyor si Valcea s-a terminat la egalitate. Fara doar si poate, echipa din Valcea  are mai multe sanse de a ajunge in finala, titreaza handball.hu. Aveti mai jos, declaratiile lui Gorbicz si Konkoly , facute dupa partida:

Konkoly Csaba: ”Desigur ca nu suntem multumiti. Nu am valorificat momentele cand am fost in avantaj, am precipitat atacul, am primit goluri mult prea usor…Replierea  nu a fost cum trebuie, am luat goluri de pe contraatac, de la pivoti, de pe extreme! Nici atacul nu a fost eficient, nu am facut loc interilor…Si de aceea am pierdut. Asi evidentia-o pe Palinger. Ramane atitudinea noastra de lupta, ambitie si sunt sigur ca saptamana viitoare vom arata mult mai mult.”

Gorbicz Anita: ”Nu este bine ca am facut egal acasa. Avem o saptamana pentru a corecta greselile. Echipa noastra va face tot ce se poate omeneste pentru a ajunge in finala.”

12.04.2010
Sursa:www.handball.hu
Corespondent: Oana – Sasz Ilona