Györi AUDI ETO KCC.S. Oltchim Rm. Valcea, REZULTAT FINAL 25-25 (14-15)

Vedeti evolutia completa a meciului si scorului pe CHAT-ul nostru!

PAULA UNGUREANU I-A SCOS DIN MINTI PE SPECTATORII PREZENTI IN NUMAR MARE LA SALA, PRECUM SI PE JUCATOARELE GAZDELOR, CU INTERVENTILE SALE EXTRAORDINARE! MAGHIARII S-AU BATUT PENTRU A VEDEA O ECHIPA MARE A OLTCHIMULUI! SI AU AVUT CE VEDEA!

FETELE NOASTRE S-AU DARUIT EXTRAORDINAR SI NUMAI DATORITA GRESELILOR NOASTRE DIN FINAL, MAGHIARELE AU EGALAT! OLTCHIM CONDUCEA CU 25-23! CU 2 MINUTE INAINTE DE  SRARSITUL MECIULUI!

ORICUM PLECAM CU PRIMA SANSA IN RETUR! DAR ATENTIE! EUROHANDBAL A ANUNTAT  INCA DINAINTEA MECIULUI DE AZI,  MOTIVUL PENTRU CARE, E O MARE GRESEALA SA CREDEM, CA SUNTEM CALIFICATI IN FINALA.

DEOARECE, MAGHIARII MIZEAZA TOTUL PE PARTIDA RETUR! VEDETI IN ARTICOLELE PUBLICATE MAI JOS!

Apararea Oltchimului a fost din nou punctul forte al nostru. Paula finnd senzationala in cea de-a doua repriza, reusind cel putin 4 interventii de singur cu portarul! (15 mingi aparate!) Extremele au jucat, spre surprinderea gazdelor, foarte bine, avand un procentaj foarte bun pe partea lui Puscasu si bun pe partea lui Nechita. Iar in retur, revine si Maier. VISUL ESTE APROAPE DE VALCEA! SA NE PREGATIM INCA O SAPTAMANA, PENTRU ORICE! Chiar, daca azi, cu unele foarte mici exceptii, arbitrii francezi au arbitrat foarte bine.

Gorbicz a fost vizibil incurcata, in momentul alergarii, de piciorul accidentat in trecut. A avut o revenire care nu a putut face rau echipei noastre, dacat de la 7m si in momentul paselor, cand apararea noastra era rarefiata. Si nu credem ca ar putea avea o evolutie extraordinara, in acest moment pentru Gyor, datorita lipsei prelungite de pe terenul de joc.

Oltchim a inceput tare repriza II si s-a distantat la 14-17 min.45, neluand gol in aceste prime minute. Insa, maghiarele au raspuns cu 10 minute de ineficienta in atacul nostru, practicand o aparare foarte buna la mijlocul reprizei a doua. In final, Oltchim s-a descatusat si doar o eliminare de 2 min. la Galca si graba in atac, au facut ca oaspetele sa egaleze cu cateva secunde inainte de final. De la oaspete, remarcatele partidei, au fost chiar romancele Bradeanu si Spiridon, care au facut un joc foarte bun pe faza II, iar Amorim a fost principalul tun al aruncarilor de la linia de 9m, pentru adversar, reusind cele mai multe goluri -6, dar avand un procentaj destul de slab.

Radu Voina imediat după meci: Defensiva a dus greul acestui meci. Au fost multe greşeli, dar important este că fetele au luptat la maxim. Calificarea nu este nici pe departe jucată!”.

Györi AUDI ETO KCC.S. Oltchim Rm. Valcea, REZULTAT FINAL 25-25 (14-15)

Aruncari de la 7m: 4-4 (transformate: 3-2; au ratat: Bradeanu / Lecusanu, Neagu)
Minute de eliminare: 4-6

Marcatoarele partidei:

C.S. OLTCHIM RM. VALCEA Radulescu (15 interventii bune, a aparat un 7m) Puşcaşu 5 goluri, Stanca 4, Nechita 4, Manea 3, Neagu 3,  Gatzel 2, Vizitiu 2, Luca 1, Fiera 1.

Györi AUDI ETO KC Palinger (9 interventii bune, a aparat un 7m) – Amorim 6 g, Spiridon 5, Brădeanu 4, Mravikova 3, Gorbicz 3 (3 din 7m),  Kovacsics 2, Hornyak 1, Verten 1.

Evolutie scor:

Repriza I – 0-1 min.1; 4-3 min.6; 6-6 min.14; 10-9 min.20; 12-12 min.25; PAUZA 14-15

Repriza II – 14-17 min.35; 18-17 min.40; 20-18 min.46; 21-21 min.50; 22-23 min.55; FINAL 25-25

In cealalta semifinala, disputata sambata, Viborg a invins cu 27-21 pe Larvik, in meciul disputat pe propriul teren.