PRESIUNE ENORMA PE AMBELE ECHIPE, INAINTE DE PRIMA DISPUTA DIN SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR! TOATA ROMANIA E ALATURI DE HANDBAL SI OLTCHIM. TIMPUL SE OPRESTE DUMINICA DE LA ORA 18,15!

SINGURUL SPORT CARE POATE ADUCE O CUPA A LIGII CAMPIONILOR IN ROMANIA, II UNESTE PE IUBITORII DE SPORT – CU MIC CU MARE, IN FATA MICILOR ECRANE, IAR 160 PERSOANE CHIAR DIN  SALA “MAGVASSY MIHÁLY”, VOR STRIGA IN COR, MAINE SEARA: HAI VALCEA! HAI OLTCHIM! HAI ROMANIA!

INSA, CLUBUL MAGHIAR ETO GYOR – SE PARE CA, MIZEAZA TOTUL PE PARTIDA RETUR, DE LA VALCEA, PENTRU A INTRA IN FINALA!

DE CE? SI CUM!? CITITI PANA MAINE, PE EUROHANDBAL.RO! STATI APROAPE DE NOI!

Fara principala marcatoare a echipei, in Liga Campionilor – Ramona Maier,  dar cu renascuta Pidpalova in lot (aceasta primind viza de intrare in Ungaria – in ultimul moment), ucraineanca care a inscris 10 goluri Romaniei, chiar la Buzau, Oltchim trebuie sa fructifice primul meci din semifinala, la maxim. Trebuie sa isi demonstreze forta echipei si valoare handbalistica, pe care ne-a aratat-o in acest sezon de  Liga, inca din prima mansa. Conform informatiilor eurohandbal.ro, antrenorul formatiei maghiare si conducatorii clubului din tara noastra vecina, au cazut de acord asupra strategiei si  joaca tare de tot! Vor miza totul, pe returul de la Valcea. Am stat aproape de informatiile din Ungaria, si toate acestea, duc spre un retur senzational! Va fi un dublu duel mai tare, poate ca finala!

Cauzele acestei decizii luate de clubul maghiar si felul in care se gandesc la succes, pana in ultima clipa, va fi pana maine, pe eurohandbal.ro. STATI APROAPE DE NOI!