MAGHIARELE VOR 7-8 GOLURI AVANS, DUPA PRIMA MANSA!!!

Cheia succesului lui Gyor este neutralizarea pivotului echipei noastre – Oltchim, crede jucatoarea maghiara. “Vrem sa ne asiguram un avantaj de 7-8 goluri, dupa prima mansa” spune Verten.

La meciul cu Bekescsaba, de miercuri (Liga A Ungaria), in repriza a doua, extrema stanga titulara a Gyorului si a nationalei Ungariei – Verten Orsolya, a acuzat o stare de rau si nu a mai putut intra pe teren.

Iata ce declara jucatoarea maghiara:

Am facut o indigestie, cu greata, stare de rau. Credeam ca va trece. In repriza a doua nu am mai intrat pe teren, nu am fortat nota, oricum echipa noastra a castigat. Asteptam meciul de duminica cu Valcea! Sunt bine. Duminica voi juca.Va fi meci greu. Ar trebui sa ne asiguram un avantaj de cat mai multe goluri( 7-8), ca sa avem liniste la urmatorul meci.Pentru asta  trebuie sa jucam la capacitate maxima!Echipa Oltchimului este puternica, cu multe jucatoare de renume( dar si noi avem)”

Extrema Gyor-ului vede cheia succesului echipei sale, ca fiind in principal neutralizarea pivotului echipei noastre – Oltchim.

Corespondent: OANA-SZASZ ILONA
Sursa: www.kisalfold.hu/sport/