ionela-galca

Györi AUDI ETO KCC.S. Oltchim Rm. Valcea, 11.04.10, ora 18,15 – IN DIRECT la SPORT.RO, live text pe eurohandbal

Urmariti si specialul de la ora 12,00 cu drumul spre finala a lui Oltchim, prezentat de Sport.ro

VÂLCENCELE VOR SĂ DEMONSTREZE CA REPRIZA NEFASTĂ DE LA GYOR, A FOST UN ACCIDENT.

Cat va costa biletul de intrare în Sala Traian, la jocul retur? Aflati mai jos!

Oltchim Rm. Vâlcea şi Audi ETO Gyori s-au mai duelat de două ori şi în actuala ediţie a Ligii Campionilor, pe lângă confruntările multiple din anii trecuţi. Ambele partide care au avut loc în prima fază a grupelor, in acest sezon competitional, s-au încheiat cu acelaşi scor (26-22), fiecare team castigand pe terenul propriu.

Nu trebuie uitat însă că, la returul din Ungaria, Oltchim a avut parte de adevărate clipe de coşmar. Elevele lui Csaba Konkoly au condus la pauză cu 16-8, iar în debutul reprizei secunde au avut chiar şi 9 goluri în plus peste vâlcence (17-8 şi 18-9). Si au venit ultimele minute ale partidei, in care Oltchim a fortat pentru a termina pe primul loc in grupa! Nici acum nu stim, daca a fost mai bine ca Ionela Galca a reusit sa inscrie in finalul jocului si a dus echipa noastra in urna capilor de serie, nimerind in grupa de foc cu Viborg, Hypo si Dinamo.

Am ajuns din nou, in urma jocurilor din faza a doua a grupelor, la un duel cu Gyor, iar fetele de la Oltchim vor sa ia o optiune serioasa pentru calificare inca din partida tur, din Ungaria. Iar repriza nefasta de la Gyor, este o motivatie suplimentara pentru valcence.

Conducerea clubului Oltchim Rm. Vâlcea a stabilit deja preţul biletelor pentru meciul retur, care va avea loc duminica viitoare, pe 18 aprilie, în Sala Traian. Pentru a urmări a doua manşă a semifinalei cu Gyor, doritorii vor trebui să scoată din buzunar suma de 60 LEI. Chiar daca este un pret enorm pentru un meci de handbal in Romania, rare fiind exceptiile cand biletele au costat asa de mult, suma nu este deloc exagerată dacă ţinem cont de importanţa unui asemenea duel, deoarece poate duce Oltchim-ul în premieră în finala Ligii Campionilor.

Preţul unui bilet trebuia să fie de 70 LEI, deoarece iniţial, oficialii grupării vâlcene au dorit ca în acesta să fie inclus gratuit şi un tricou al campioanei României, pentru a crea o mare in culorile clubului si o atmosferă cât mai apăsătoare, pentru adversarele din Ungaria.