UNIVERSITATEA REŞIŢA – HCM BUZĂU, REZULTAT FINAL 26-23

Declaratie Claudia Rupa

AUDIO Declaratiile jucatoarelor si apel la public: Alexandra Haşegan şi Anişoara Marcu

Sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11, în etapa a 21-a a Ligii Naţionale feminine de handbal, Universitatea Reşiţa va primi pe teren propriu replica formaţiei HCM Buzău. Se anunţă un meci tare, lupta pentru menţinerea în primul eşalon fiind tot mai aprigă cu cât ne apropiem de finalul campionatului.

Handbalistele de la Universitatea sunt pregătite să dea piept cu una dintre principalele contracandidate, dar au nevoie şi de susţinerea publicului.

„Suntem pregătite, am muncit toată ziua pentru un rezultat bun. Sper ca Dumnezeu să fie alături de noi şi la ora meciului să fim apte toate. După accidentarea din meciul cu Baia Mare mă simt mai bine, chiar dacă nu sunt refăcută 100%. Dar sper să îmi pot ajuta colegele. Aşteptăm publicul să vină la sală, să ne susţină la acest meci greu“, a spus coordonatorul de joc Claudia Rupa.

ASCULTAŢI AICI! ÎNDEMNURILE FĂCUTE DE EXTREMA ALEXANDRA HAŞEGAN ŞI PIVOTUL ANIŞOARA MARCU.

Se anunţă un duel aprig pentru menţinerea în Liga Naţională. Partida a stârnit un interes deosebit în rândul iubitorilor handbalului, astfel că duelul Reşiţa – Buzău poate fi urmărit în transmisiune directă la Digisport, sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11. Federaţia Română de Handbal a comunicat şi cuplul de arbitri pentru acest meci, Bogdan Starc şi Romeo Ştefan. „Sperăm să avem parte de un arbitraj corect şi cel mai bun să câştige“, a spus antrenorul Universităţii Reşiţa, Florin Pera.

Joaca handbal! cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat si Universitatea Resita