CUPA ROMANIEI ESTE UN OBIECTIV” A SPUS ANTRENORUL ENERGIEI

Vasile Stanga a facut lista de cumparaturi pentru sezonul urmator, dar ramane la Tg Jiu, daca se doreste atacarea titlului. Tehnicianul vrea 3-4 jucatori de top cu care sa atace titlul in sezonul urmator! Declaratiile oficialui Energiei Tg. Jiu, referitoare la aceste aspecte, le aveti mai jos…

In afara obiectivului propus la finalul acestui campionat, clasarea pe locul trei in Liga Nationala, echipa antrenata de Vasile Stanga tinteste si un alt obiectiv in acest sezon,  trofeul “Cupa Romaniei”. O echipa poate ajunge in cupele si europene si daca joaca finala cupei, cu echipa campioana sau vicecampioana.

Vasile Stanga : ” Este un obiectiv Cupa Romaniei, depinde pe ce loc ne clasam, daca ne clasam pe locul 3, putem jucam in semifinala cu Constanta sau cu o alta echipa tare din campionat. Si din Cupa Romaniei te poti duce intr-o cupa europeana, chiar si daca joci finala cu campioana sau cu vicecampioana“.

Desi in ultima vreme s-a tot vehiculat ideea unei participari a echipei gorjene in Cupa EHF, tehnicianul Energiei, Vasile Stanga, a declarat ca vrea in Cupa Cupelor, o competitie mult mai accesibila pentru gruparea gorjeana. Stanga este de parere ca EHF este o competitie extrem de puternica, fiind cotata a doua competitie continentala intercluburi din Europa.

Vasile Stanga : Cupa cupelor mi-ar conveni mai mult ! EHF este mult mai puternica, este a doua dupa Liga Campionilor“.

Una dintre cele mai interesante declaratii facute de antrenorul principal al Energiei, Vasile Stanga, a fost legata de viitorul acestuia la Tg Jiu. Antrenorul Energiei si al nationalei conditioneaza ramanerea la Tg Jiu de un obiectiv mult mai indraznet, si anume castigarea titlului. Vasile Stanga vrea ca in sezonul urmator sa se lupte, de la egal la egal, cu granzii Constanta si Resita, pentru castigarea titlului.

Vasile Stanga : “Am purtat discutii cu domnul Gore Popescu, stiu ca se intalnesc toti factorii de decizie, si daca se doreste o performanta mai mare decat cea din acest sezon, continuam. Eu raman doar in conditiile in care de la anul se trage la titlul. Vreau sa ma bat la camiponat cu Constanta si cu Resita, nu vreau sa stau pentru locul trei, mai bine stau acasa . Vreau sa trag la titlul cu Energia”.

In contextul acestor declaratii, oficialii si banca tehnica a Energiei au facut deja lista de “cumparaturii”. Stanga vrea 3-4 jucatori de top cu care sa atace titlul in sezonul urmator. Desi nu a dezvaluit nume, tehnicianul a recunoscut ca deja se poarta negocieri cu anumiti jucatori.

Vasile Stanga : “Am facut lista de cumparaturi. Ne trebuie 3 – 4 jucatori, nu mai mult, depinde de valoarea jucatorilor. Ne gandim la anumiti jucatori, incep sa se faca miscari de trupa in liga. Sunt jucatori care isi termina contractele la echipele lor de club, s-a luat contact cu ei, se negociza, discutam cu unii. Situatia actuala este in avantajul jucatorilor, si mai ales in avantajul jucatorilor romani. Acum jucatorii au mai multe oferte si au de unde alege“.

“JOACA HANDBAL!” cu Energia Lignitul Tg. Jiu

Promovarea realizata cu sprijinul colaboratorului: