UNIVERSITATEA REŞIŢA – HCM BUZĂU, sambata 10 aprilie, ora 11 – IN DIRECT pe DIGISPORT

Universitatea Reşiţa şi-a reluat pregătirile luni după-amiază, la Sala Polivalentă, pentru importantul meci de la finalul de săptămână. În etapa a 21-a din Liga Naţională feminină de handbal, Universitatea Reşiţa va primi pe teren propriu replica formaţiei HCM Buzău, o partidă ce poate lămuri în mare măsură lupta menţinerea în Liga Naţională. Înaintea partidei, Universitatea se află pe locul 10, cu 12 puncte, iar HCM Buzău ocupă locul 11, cu 11 puncte.

E un joc extrem de important pentru noi, ţinând cont de poziţiile în clasament, spune antrenorul reşiţencelor, Florin Pera. Noi trebuie să ne pregătim foarte bine, să tratăm acest joc cu maximă seriozitate, să demonstrăm în această săptămână că suntem o echipă unită. Sper ca la ora jocului să fim într-o formă foarte bună şi să obţinem o victorie care cred că ne-ar acorda o oarecare linişte în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. Acest final de campionat e foarte disputat, suntem câteva echipe la un punctaj foarte apropiat una de cealaltă şi orice joc este foarte important. Cel mai important e cel care urmează, cel cu HCM Buzău, pe care sper din tot sufletul să-l câştigăm şi sper ca fetele să înţeleagă că acum trebuie să ne mobilizăm şi să dăm totul pentru a reuşi victoria.

Partida Universitatea Reşiţa – HCM Buzău va avea loc sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 11, la Sala Polivalentă şi va fi transmisă în direct la Digisport, ceea ce constituie o premieră pentru formaţia bănăţeană.

Pentru a va familiariza foarte bine cu finalul de sezon din liga I feminin, cititi \”APRIGA DISPUTA LA RETROGRADARE IN FINALUL DE SEZON FEMININ\”

Consultati cele mai bune clasamente pentru handbalul romanesc in dreapta si pariati pe liga I feminin cu www.bet-at-home.com

Joaca handbal! cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat si Universitatea Resita