HAI OLTCHIM! VOTATI MAI JOS CINE MERGE MAI DEPARTE SI COMENTATI PE CHAT-UL NOSTRU PARTIDA!

SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR –  TUR

Györi AUDI ETO KCC.S. Oltchim Rm. Valcea

Duminica 11.04.10, ora 18,15 – IN DIRECT la:ARBITRII: Nordine Lazaar Laurent Reveret(FRA)

Delegati EHF: Berndt Dugall (GER), Dragan Nachevski (MKD)

STATI APROAPE DE NOI! Asa cum v-am obisnuit deja, corespondentul nostru Oana-Szasz Ilona, va tinut la curent zilnic, cu cele mai complete informatii despre adversarul maghiar.

ETO GYOR A INVINS BEKESCSABA, in ultimul meci oficial, inaintea confruntarii cu Valcea din LC, cu  Görbicz Anita pe teren, care a reusit 7 goluri (5 din 7m). Aurelia Bradeanu a reusit si ea – 5 goluri, pentru formatia maghiara. Toate marcatoarele formatiei din Gyor, inaintea marii confruntari de duminica, declaratia antrenorului Csaba Konkoly, dupa jocul de campionat, precum si detalii despre revenirea celei mai bune handbaliste din Ungaria, le aveti MAI JOS…

Tot aici aflati si care sunt cele mai bune marcatoare ale Gyor-ului in campionatul Ungariei si in Liga Campionilor – 2 jucatoare au marcat aproape 33% din cele 766 reusite ale formatiei lor, in competitia interna. Acelasi procent a fost realizat in LC de 3 echipiere.

La www.bet-at-home.com cota pentru victoria echipei noastre in deplasarea de la Gyor, in prima mansa pentru accederea in Finala Ligii Campionilor, este de 3,50, egalul se premiaza cu o cota de 12,00, in timp ce o victorie a gazdelor este vazuta foarte probabila, casa de pariuri oferind doar 1,30 lei la 1 leu pariat.

– Ultimul meci al handbalistelor din Gyor in LC, inainte de a ajunge in semifinale: au invins acasa – in SALA SPORTURILOR “MAGVASSY” DIN GYOR, cu un avantaj de 11 goluri, echipa lui HC Leipzig.

– Acum urmeaza confruntarea cu Oltchim Rm. Valcea, despre care Antrenorul Konkoly Csaba, face urmatoarea declaratie: ’’Ne asteapta doua meciuri  grele  cu Valcea.Cele doua echipe se cunosc foarte bine, nu putem veni cu multe surprize.Speram ca forma noastra de moment sa fie un avantaj pentru noi.” conform www.sportforum.hu

– In data de 24 martie, 2010, ETO GYOR ,de comun acord cu interul Tomori Zsuzsanna, au desfacut contractul dintre cele doua parti, datorita neintelegerilor dintre jucatoare si antrenorul echipei.

ETO GYOR A INVINS BEKESCSABA CU Görbicz Anita pe teren!!

In campionatul Ungariei, in primul meci din play-off, Gyor-ul a invins echipa din Bekescsaba, clasata pe locul 4 la incheierea campionatului regulat. Aveti mai jos ultimele marcatoare ale campioanei Gyor, inainte de jocul din semifinalele LC cu Valcea:

Győri Audi ETO KC
32 (16)
Mondi-Békéscsabai ENKSE
24 (14)
Győr,Sala Sporturilor” Magvassy Mihály” 1500 spectatori
Amorim
Brădeanu
Görbicz
Hornyák
Kovacsics
Mravíková
Spiridon
Vérten
4
5
7(5)
2
2
5
4
3
Bódi
Cifra
Kelemen
Nyikolajenko
Rácz
Szekeres
Tóth K.
5
2
2
9(5)
2
2
2
7 m 7/5 7m 6/5
Eliminari 6 min Eliminari: 4 min

In min.8 scorul era 3-3, moment in care intra pe teren Gorbicz Anita, executa 7 m si inscrie. Valoroasa jucatoare nu a mai jucat din februarie, cand s-a accidentat si a fost operata(menisc). A jucat tot meciul, si atac si aparare. A fost convocata si in reprezentativa  nationalei Ungariei, conform www.handbal.hu si se pare ca va juca si in partidele cu Oltchim sau cu siguranta, macar in returul de la Valcea.

Declaratia antrenorului Csaba Konkoly, dupa jocul de campionat: – Am început un pic somnoros, şi numai dupa treizeci de minute am luat ritmul corespunzător. Lupta, pentru titlu va fi dificila. Aceasta intalnire a fost binevenita, oferindu-ne multe invataminte pentru semifinala împotriva Valcei, din Liga Campionilor.

Golgeterele Gyor-ului in campionat! 2 jucatoare din tabara maghiara se regasesc in primele 10 marcatoare ale ligii interne si au impreuna aproape 33% din cele 766 reusite ale formatiei lor.

Se regasesc cateva jucatoare de la Gyor in clasamentul  golgeterelor din Liga A-Ungaria:  locul 9: Kovacsics Aniko (cea care a inlocuit-o pe Gorbicz) 120 (52 goluri din 7 m)

locul 10:Eduarda Amorim 113(2) goluri

locul 25:Verten Orsolya  86(5) goluri

In Liga Campionilor, cea mai buna marcatoare a formatiei din Gyor este AMORIM Eduarda cu 54 goluri inscrise in 12 jocuri. A doua in echipa ca numar de goluri inscrise  in LC, este romanca Bradeanu cu 47 reusite, urmata indeaproape de Kovacsics cu 45. Gyor a reusit in Liga Campionilor sa inscrie 310 goluri si a primit 288, pana in prezent.

Oltchim a inscris 337 goluri si a primit 320.

GYOR-UL SI-AR LUA  INTARIRI  DIN SLOVENIA (sursa: www.siol.sport)

Handbalista in cauza se numeste Ana Gros (Krim Mercator), are 19 ani, 185 cm inaltime si joaca inter dreapta. Jucatoarea este foarte aproape de a semna cu campioana Ungariei, mai ales ca, financiar, lucrurile nu merg prea bine in Slovenia. Gros este cotata, drept una dintre cele mai bune handbaliste din Europa.

Declaratia lui Varnyus Attila, presedintele Gyor-ului: ”Inca nu am semnat nimic cu nimeni, dar nu este nici un secret ca negociem cu mai multi jucatori”

Corespondent: Oana-Szasz Ilona