ROMANIA – Ucraina, sambata ora 12,00 IN DIRECT pe DIGI SPORT!

Ne este suficient si un egal mai mic de 27 goluri, pentru a termina primii in grupa  de calificare pentru Campionatul European 2010 din Danemarca si Norvegia. Recital MELINDA GEIGER la Lotul B, care a invins selectionata similara a Danemarcei, intr-un meci de pregatire.

Dupa ce “tricolorele” au smuls un egal în urma unui gol marcat de Cristina Neagu pe contraatac în ultimele secunde ale partidei din deplasare cu Ucraina, in meciul retur dintre România şi Ucraina, ce va avea loc sâmbătă, la Buzău, de la ora 12:00, nationala nu mai vrea sa dea emotii, fanilor. Fetele vor o victorie fara emotii.

RECITAL MELINDA GEIGER!

Naţionala B a României a învins cu 33-23 (16-11) selecţionata secundă a Danemarcei într-un meci disputat în Sala “Romeo Iamandi” din Buzău. Melinda Geiger a fost cea mai bună jucătoare de pe teren şi principala marcatoare a “tricolorelor” cu 10 goluri. De la scandinave s-au remarcat Maria Fisker – autoare a 8 goluri şi Camilla Mikkelsen – 5 goluri.

Lotul României: Nichita, Şuba – Geiger 10, Coadălată 4, Zamfir 4, Pîrvuţ 3, Cârstea 3, Burghel 3, Ţăcălie 2, Brânzan 2, Joldeş 1, Chiper 1, Curtean. Antrenori: Ioan Băban şi Gavril Kozma.

sursa:
Joaca handbal! cu www.hcmbaiamare.ro