COMENTATI PARTIDA PE CHAT!

CUPA CUPELOR, SFERTURI DE FINALA

HC KOLUBARA LAZAREVAC – STEAUA MFA BUCURESTI 24-20 SCOR FINAL

STEAUA MFA E IN CAREUL DE ASI AI CUPEI CUPELOR, DUPA UN FINAL DRAMATIC! VEDETI PE CHAT-UL NOSTRU!

sambata 03.04 – ora 20,30, in DIRECT pe:

SA TINEM PUMNII STELEI! IN SERBIA O ASTEAPTA INFERNUL!

Steaua Bucuresti este singura echipa, la masculin, cu sanse bune de calificare mai departe in cupele europene, dupa rezultatele inregistrate in prima mansa. Ea merge in Serbia, pentru a apara cele 5 goluri luate avans in prima mansa (31-26) si a intra in semifinalele Cupei Cupelor, cea de-a doua competitie intercluburi. In ciuda unui sezon, care putea fi mai bun, pe plan intern, ros-albastrii au tras tare pentru a reprezenta cu succes Romania, in Europa, si este aproape de penultima faza a intrecerii. Avand in fata o echipa puternica, dar mai ales un proiect, care a crescut in fiecare an, echipa din Lazarevac reusind, in acest an, o performanta si mai buna pentru club, dupa ce a participat in Challenge Cup acum 2 ani si in Cupa EHF, sezonul trecut, militarii au reusit sa se impuna in primul joc de la Chiajna, printr-un joc tehnic, care a contracarat jocul bazat, mai mult anvergura fizica, a adversarului.

In Serbia, pe Steaua nu o asteapta, un joc deloc usor, doarece jucatorii au facut apel la public, pentru a-i sustine si pentru a aduce inca o performanta notabila sportului din tara lor, inca dinaintea primei manse. Astfel, ca probabil, peste 1.500 spectatori vor crea o atmosfera grea pentru echipa noastra.

Pivotul M. Rakčević, 7 goluri in prima mansa, se anunta a fi principalul om al oaspetilor. Acesta colaboreaza foarte bine cu experimentatul  Jovanovic Nedeljko – nascut 1970, 194 cm, 96 kg (acesta jucand cativa ani la Portland San Antonio – SPA) si formeaza punctul forte al adversarului nostru. Acesta este principalul obiectiv pe care, se pare ca, militarii trebuie sa il aiba in vedere si sa il anihileze, pentru a-si apropia calificarea. Iar jocul echipei noastre sa exceleze ca si in partida tur, pe extreme, deoarece la capitolul fizic, nu are rost sa incercam sa fortam, echipa oaspete stand mult mai bine.

Sala de sport din Lazarevac, este una dintre realizarile cele mai moderne, de acest fel, din Serbia. Diverse concursuri pot fi organizate pe 3,500 de metri pătraţi de suprafaţă utilă. Sala cuprinde o piscină interioară, sali de arte martiale, o sală de sport şi tot ceea ce este necesar pentru un astfel centru sportiv.

Miza partidei, apelul facut la suporteri chiar de antrenorul Dragicevic “Un rezultat bun în România şi o sală plina, in returul de la Lazarevac, furnizează o combinaţie câştigătoare pentru un loc în semifinalele Cupei Cupelor”, chiar inainte de primul joc de la Chiajna, precum si conditiile oferite de zona puternic industrializata – echipei Kolubara (Lazarevac da aproximativ 30 % din PIB-ul Serbiei), sunt ingredientele unui spectacol sportiv deosebit, in seara de Inviere.

JOACA HANDBAL! cu STEAUA MFA BUCURESTI in CUPA CUPELOR!