COMENTATI DESFASURAREA PARTIDEI PE CHAT!

HCM CONSTANTAMKB Veszprém KC azi pe PRO TV ora 16,15

(URMARITI SPECIAL-UL INAINTE SI DUPA PARTIDA, PE SPORT.RO  – ora 15,00 si 19,00)

MESAJ IMPOTRIVA HULIGANISMULUI! PROMOVARE DEOSEBITA A FAIR-PLAY-ULUI! DOUA ECHIPE DE TALIE MONDIALA, JOACA IN MEMORIA UNUI SINGUR OM – MARIAN COZMA!

Interul Carlos Perez: ”Va fi greu. Constanta va lupta pana la capat.”

Ziua marelui meci pentru Constanta a venit! Vom fi capabili de inca o minune?! Din toate declaratiile echipei maghiare rezulta ca si-au luat toate masurile de precautie asupra punctelor tari, din echipa noastra, in viziunea lor, jocul extremelor Toma si Sabou, dar si a pivotului nostru! Cum vom contracara? Chiar daca plecam cu a doua sansa, probabil cu daruire si un joc spectaculos, ca de obicei! CASA inchisa pentru organizatorii evenimentului din Sala Sporturilor Romeo Iamandi – Buzau! Toate biletele (pret 30 lei) au fost vandute si peste 4.000 de spectatori vor crea o atmosfera infernala pentru oaspeti!

Corespondentul nostru pe partea maghiara, vine cu ultimele informatii, inaintea spectacolului sportiv deosebit, ce va avea loc azi, la Buzau. Declaratii ale oaspetilor, dar si echipa cu care vor aborda partida…

DIN CIMITIR PE TEREN! – PRIMUL  DRUM AL HANDBALISTILOR DIN VESZPREM  A FOST LA MORMANTUL LUI MARIAN COZMA

Cu cateva ore inainte meciului va prezentam si echipa din Veszprem, deplasata pentru partida!

DIN CIMITIR PE TEREN! – PRIMUL  DRUM AL HANDBALISTILOR DIN VESZPREM  A FOST LA MORMANTUL LUI MARIAN COZMA

Echipa campionilor din Ungaria a ajuns la Buzau sambata dupa-masa.Oficialii echipei, primarul din Veszprem plus 60-70 suporteri au insotit handbalistii maghiari.

In aeroportul din Bucuresti au fost salutati de Petre Cozma si primul lor gand s-a indreptat spre marele pivot,Marian Cozma, ucis bestial anul trecut.Capitanul echipei,Dejan Peric a asezat o coroana in memoria prietenului lor si au varsat lacrimi in tacere deplina.Dupa doua ore, handbalistii maghiari au ajuns la Buzau, unde au mancat, s-au odihnit si s-au antrenat.

Antrenorul Mocsai Lajos : ”Echipa din Constanta este dura, rapida, agresiva, cu contraatacuri care surprind. Si au un public aproape fanatic.”

Interul Carlos Perez: ”Va fi greu. Constanta va lupta pana la capat.”

Extrema Gulyas Peter:’’Va fi atmosfera fierbinte!!!HCM Constanta are  o echipa luptatoare, agresiva.Va invinge echipa cu aparare mai buna.”

Echipa din Veszprem este completa. Va intra pe teren  si Dejan Peric, care a fost  accidentat la calcaie.

Aruncarea de incepere va fi executata de Petre Cozma, iar la incalzire jucatorii ambelor echipe vor purta tricouri cu poza lui Marian Cozma.

Echipa din Veszprem este formata din:

Portari: Dejan Perics, Fazekas Nándor
Extrema dreapta: Guyás Péter, Iváncsik Tamás
Pivoti: Renato Sulics, Uros Vilovszki
Extrema stanga: Iváncsik Gergő, David Korazija
Interi, coordonatori: Nikola Eklemovic, Milan Mirkovic, Carlos Pérez, Zsarko Sesum, Mirsad Terzici, Marko Vujin
Aparatori: Ivan Lapcevic, Jevgenyij Lusnyikov

Antrenor: Mocsai Lajos

Corespondent:Oana-Szasz Ilona
sursa: www.naplo-online.hu si www.kezi.hu