DECLARATII DIN TABARA MAGHIARA, INAINTE DE PRIMA MANSA A SUPERMECIULUI DE LA BUZAU:

HCM CONSTANTAMKB Veszprém KC,

28.03. ora 16,15 DIRECT pe PRO TV

“Avem o strategie bine pusa la punct, o aparare solida” – DEJAN  PERIC, portar

Corespondentul nostru Oana S.Ilona va aduce declaratiile jucatorilor maghiari de la Vesprem, inainte de supermeciul echipei noastre campioane, din optimile Ligii campionilor. Ce au spus: EKLEMOVICI  NIKOLA, IVANCSIK  TAMAS, IVAN  LAPCEVIC, ZARKO  SESUM, GULYAS  PETER dar si super portarul DEJAN  PERIC?! AVETI AICI…

In ceea ce priveste confruntarea dintre Constanta si Veszprem, iata cateva pareri venite din partea echipei adverse:

IVAN  LAPCEVIC :Toate echipele sunt bine pregatite. Ma bucur ca jucam cu echipa din Romania. Al II-lea meci va fi pe terenul nostru. Mizam pe sprijinul publicului.

EKLEMOVICI  NIKOLA: Nu ne pacaleste infrangerea Constantei la Szeged!!(10 goluri). Sunt mult mai buni de atat. Si ne pregatim ca atare.

IVANCSIK  TAMAS: Echipa din Constanta joaca bine si acasa si in deplasare.Acasa au batut Montpellier-ul, in deplasare egal cu Valladolid, la Szeged in prima repriza, au fost mai buni. Totusi cred ca noi avem prima sansa .

ZARKO  SESUM: Ma bucur ca jucam cu o echipa din Romania. Primul meci va fi mai dificil. Mi-ar place sa castigam amandoua intalnirile.

GULYAS  PETER: Echipa noastra si-a dorit ca adversar echipa din Romania. Trebuie sa ne pregatim serios. HCM Constanta are echipa buna!.

DEJAN  PERIC: In primii 16, toate echipele sunt de nivel inalt. La fel este si echipa din Constanta!. Sunt sigur ca vom avea confruntari grele, dar frumoase. Avem o strategie bine pusa la punct, o aparare solida. Si mari sanse sa ajungem in primii 8.

corespondent: Oana S. Ilona
sursa: www.veszpremkfc.hu