POLITEHNICA MUNICIPAL TIMIŞOARA – ŞTIINŢA MUNICIPAL BACĂU 25-28 (10-10)

Ştiinţa M. Dedeman Bacău lupta pentru o clasare cat mai buna, in vederea Cupei Romaniei, si este la egalitate cu ocupanta locului al 3-lea, Steaua MFA Bucuresti. Politehnica Timişoara îşi păstrează şi ea poziţia a 10-a, la egalitate cu CSM Satu Mare, de pe locul 9.

Debut excelent in meci pentru bacauani. Echipa oaspete a inceput in forta la meciul din Banat si a pus un 5-0, in fata gazdelor, în primele minute ale întâlnirii. Dar tinerii jucatori de la Poli, au reechilibrat partida  incet-încet. Astfel, scorul a devenit 8-8 în min 21, Politehnica chiar trecand la conducere, având 10-8 şi atacul în min 29.

Două goluri pe contraatac, datorita unor greşeli in tabara studentilor, au facut ca repriza secundă sa porneasca de la 10-10.

Acelasi scenariu si in a doua repriza, doar ca timisorenii un au mai reusit sa intre in meci. Oaspeţii au luat un avans încă din primele minute, dar timişorenii, în cursa lor de urmărire, nu au mai putut întoarce rezultatul partidei, lovindu-se de experienta competitionala mai mare a bacauanilor condusi din teren de veteranul iacob, care a si reusit 6 goluri. Tevzadze, portarul moldovenilor,  a vazut « roşu » în min 52, arbitrii Harabagiu şi Stănescu, neiertand nimic, au lăsat în 4 jucători de câmp şi pe studenti, in decursul partidei.

PRINCIPALII MARCATORI:

Poli Timisoara : Mirkovic (6g), Spahic (6g), Gălan (7g)

Stiinta M.D. Bacau: Bondar (7g) şi Iacob (6g).

Declaraţiile antrenorilor dupa partida, conform aspolitehnica.ro:

SABIN DACĂU (Politehnica): “Ne-a lipsit mintea limpede din teren, chiar şi în condiţiile multiplelor accidentări pe care le avem. Spre deosebire de noi, adversarii au înscris de câte ori au avut ocazia. Nu putem acuza pe nimeni, decât ratările pe care le-am avut mai ales în a doua repriză”.

OTTO HEEL (Ştiinţa): “A fost un meci muncit, în care cine a greşit mai puţin a avut de câştigat. Cred că am meritat victoria şi sper să prindem, din nou, o cupă europeană, dar mai avem de luptat cu echipele din frunte, cu care ne aşteaptă un program dificil”.