HCM CONSTANTAMKB Veszprém KC

REZULTAT FINAL 23-27 (9-12)

Arbitrii: Holger Fleisch Jürgen Rieber (GER)

EHF-DELEGAT Viktor Konoplyastyy (UKR)

duminica 28.03.10, ora 16,15 –

IN DIRECT PE PRO TV

HCM atacă sferturile celei mai importante competiţii, la care în fotbal nici nu visăm
(URMARITI SPECIAL-UL INAINTE SI DUPA PARTIDA, PE SPORT.RO  – ora 15,00 si 19,00)

Campionii nostrii au intrat in primele 16 echipe ale Europei – crema handbalului masculin la nivel de cluburi! Vor reusi mai mult?! Va reusi HCM Constanta sa elimine Veszprem, plecand din postura de outsider?! VOTATI si voi, pe pagina eurohandbal, mai jos – in dreapta! Pana acum parerile sunt sensibil egale, dar important este ca lumea are incredere in baietii de la malul Marii Negre, in capitanul Romaniei, Toma Laurentiu – al doilea golgeter al competitiei cu 71 goluri inscrise, la 5 lungimi de prima pozitie, in forma de moment si moralul echipei.

Va invitam sa sustineti formatia noastra campioana pe CHAT! In cel mai important duel al ultimilor ani pentru handbalul masculin. In fata echipei noastre se vor afla jucatori tari, cu experienta in LC ca: fratii Ivancsik, unul dintre cei mai buni interi stanga ai ultimilor ani din nationala Ungariei – Carlos Perez, extraordinarul goalkeeper Dejan Peric, tehnicul coordonator de joc Nikola Eklemovic, etc.; antrenati de cel mai bun principal din tara vecina – Mocsai Lajos!

Urmariti extraordinarul spectacol sportiv din Liga Campionilor si meciul meciurilor, pe care doar HCM Constanta a reusit sa ni-l ofere pana acum, atingand aceasta faza a celei mai puternice competitii intercluburi.