CSM SATU MARE – UCM RESITA 33-34 (18-17)

UCM Resita reuseste sa deschida scorul, pentru CSM primul gol fiind inscris de Birtalan, printr-o aruncare de la 7 metri. Meciul s-a disputat intr-o nota a echilibrului, insa, cu un plus pentru satmareni, care la sfarsitul primei reprize au aratat ca se descurca foarte bine si in inferioritate numerica, reusind chiar sa se distanteze la 4 goluri, 18-14, in minutul 27. Prima parte a jocului se incheie cu un gol avantaj pentru elevii lui Ioan Palko in fata formatiei conduse de Aihan Omer. Scor la pauza 18-17.

In a doua repriza jocul este unul tensionat, antrenorul satmarenilor protesteaza la cele cinci eliminari ale jucatorilor sai, si vede un cartonas galben. Portarul Teremy de la CSM Satu Mare dovedeste inspiratie rand pe rand la aruncarile ucemeristilor, reusind 11 interventii in momente importante pentru echipa gazda. Se merge cap la cap iar in ultimele doua minute ale jocului ambele formatii se aflau la egalitate 33-33.

UCM Resita inscrie in minutul 59 al 34-lea gol.

Ultimul atac le apartine satmarenilor, insa acestia nu reusesc sa inscrie, meciul incheindu-se cu un gol in favoarea jucatorilor pregatiti de Omer si Czari.

Scor final CSM Satu MareUCM Resita 33-34.

Pentru UCM Resita cei mai eficienti marcatori s-au dovedit a fi Ghionea – 9 reusite, Fenici cu 7, Petrea si Irimescu cu 4 goluri.

Pentru CSM Satu Mare au inscris Birtalan 10 goluri, Nenad 5, Savlovschii 4, Bursac 4, Olah 4, Varga si Vizhbovsky cate 3 goluri, ultimul evoluand cu febra in aceasta partida.

sursa: www.ucmsport.com