Liga naţională masculin

MARE SURPRIZĂ! DINAMO REUŞEŞTE PRIMA VICTORIE ÎN CAMPIONAT
ÎN FAŢA LUI UNIVERSITATEA CLUJ CU 10 SECUNDE ÎNAINTE DE FINAL

Dinamo Bucureşti – Univ. Cluj 26-25

Într-o partidă din etapa a VII-a a Ligii Naţionale masculine de handbal, Universitatea Cluj a pierdut neşteptat, scor 26-25 în faţa lui Dinamo. O partidă condusă 58 de minute de echipa oaspete dar cu un final incandescent. După ce au condus tot meciul universitarii clujeni nu au mai reuşit în ultimele 6 minute să înscrie decât un singur gol.

Dinamo a revenit puternic iar în minutul 59 a reuşit egalarea pe tabela de scor. Cu 10 secunde înainte de final, golgeterul sezonului trecut în liga I, Bogdan Voica – care a avut o întindere la cot şi nu s-a antrenat toată săptămâna, reuşeşte să înscrie pentru echipa gazdă care smulge în extremis prima victorie în acest campionat, sărind de pe ultima poziţie a clasamentului. Astfel, Dinamo obţine două puncte importante care pot fi hotărâtoare în privinţa menţinerii în prima ligă.

Declaraţie Eliodor Voica – Dinamo, după partidă, în exclusivitate pentru eurohandbal.ro:

„Un meci care am ştiut că va fi foarte greu, pentru că echipa din Cluj este una mai puternică decât noi, atât ca material uman cât şi cu experienâă mai mare decât a noastră. Acesta a fost motivul carene-a ambiţionat, zic eu, cel mai tare. În plus băieţii au fost conştienţi de importanţa acestui joc. Vreau să remarc pe lângă cei 4 bătrâni ai noştri, pe portarul Borodi, care a reuşit să influenţeze în poyitiv rezultatul nostru final, pe Dragoş Vasile şi pe Dragnea Dorin, care au fost activi şi prezenţi atunci când a fost nevoie de aportul lor. Mai avem mult de lucru, ca să putem scăpa de retrogradare. Este un campionat care va mai oferi surprize datorită creşterii în calitate al lui. Problemele la echipa noastră sunt pe cale să se rezolve, cam 50% din ele sunt Ok acum şi le mulţumim celor care ne sprijină.”

În complexul sportiv Dinamo, s-au început lucrările la vechea sală de sport. Referitor la acest lucru Eliodor Voica – Dinamo, a spus pentru site-ul nostru:

„Lucrările înaintează în spirit românesc. Avem nevoie de sala proprie de la Dinamo, deoarece aşa am putea să ne simţim mai bine, să ne simţim acasă şi să sperăm că la anul ne vom putea folosii de ea , în continuare pe prima scenă”

Cele mai multe goluri ale partidei, au fost marcate de:

Purcărea 7g, Voica 5g, Dragnea 5g, Dragoş Vasile 4g – pentru Dinamo;

Grasu 6 g, Filip 6g – pentru Univ. Cluj.