Se anunta jocuri disputate, lupta apriga atat pentru evitarea retrogradarii cat si pentru a prinde un loc de cupa europeana, in finalul de sezon din liga I feminin. Avancronica – Etapa XX. Programul complet al etapei.

RULMENTUL BRASOV – RAPID BUCURESTI – sambata ora 11,00 IN DIRECT PE DIGI SPORT

HCM BUZAU – STIINTA HCM BAIA MARE – sambata ora 11,00

Impreuna cu partida de la Brasov, meciul din Moldova dau cele mai interesante partide ale etapei, cu implicatii directe in lupta pentru evitarea retrogradarii. Astfel, daca Buzaul pierde, intra si ea in hora, indiferent de rezultatul partidei de la Brasov, avand un program foarte greu, pana la finalul sezonului, cu partida directa, chiar la Rulmentul, in ultima etapa a sezonului.

RULMENTUL BRASOV – RAPID BUCURESTI

Rulmentul Urban Braşov va juca sambata, un meci de extrem de important pentru mentinerea în Liga Naţională şi în sezonul următor. Handbalistele antrenate de Târcă şi Berbece vor întâlni sâmbătă de la ora 11:00, în Sala D.P. Colibaşi una dintre contracandidatele la retrogradare, Rapid Bucureşti.

Handbalistele din Giuleşti vin cu un moral foarte bun după ce în ultimele runde au reuşit să recupereze diferenţa de puncte ce le despărţea de braşovence. Chiar dacă în cazul unei înfrângeri Rulmentul ar face schimb de locuri cu Rapid şi ar ajunge pe o poziţie retrogradabilă, antrenoarea Mariana Târcă spune că partida nu este una capitală, conform brasovultau.ro

Chiar daca Hamciuc şi Teodorescu sunt singurele jucătoare incerte pentru partida de sâmbătă, ele se pare ca, vor putea fi recuperate până la ora jocului.

Dinspre Rapid, informatiile sunt foarte putine, in comparatie cu vechimea si succesele clubului feroviar, deoarece nu exista web al clubului si nici interesul bucuresteanului pentru handbal nu este deosebit. Suporterul nu se manifesta pentru handbal in capitala la nici un club feminin sau masculin, rare fiind momentele cand putem spune ca exista un nr. mare de interesati ai fenomenului, prezent la un joc de handbal. Fostele jucatoare rulmentiste, Simona Gogârlă şi Nicoleta Alexandrescu sunt în mare formă, aşa că se anunţă un duel extrem de spectaculos.

Partida va putea fi urmarita in direct pe DIGI SPORT si va fi condusa de un cuplu din Maramures- Marta Ionut si Hendrea Stefan, observator al acestei partide fiind bucuresteanul – VALTER DANCESCU, Presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

HCM BUZAU – STIINTA HCM BAIA MARE

Stiinta HCM Baia Mare a plecat in joi dimineata , la ora 8.00, spre Buzau, via Bucuresti, informeaza emaramures.ro. Baimarencele au ramas in Bucuresti, joi si au plecat vineri, spre Buzau. Fetele lui Buceschi (delegatul Ioan Baban nu a facut deplasarea din motive de sanatate) au programat un antrenament de acomodare cu sala “Romeo Iamandi”, tot azi.

Cu începere de la ora 11:00, sambata, 20 martie, Stiinta HCM Baia Mare va juca in compania echipei HCM Buzau, in cadrul etapei cu numarul 20 din Liga Nationala. Meciul va fi arbitrat de cuplul Marius Barcan – Stefan Ciurea din Craiova. Tot lotul baimarean este valid pentru aceasta confruntare, inchieie www.emaramures.ro.

Site-ul clubului baimarean, informeaza ca cei doi arbitrii delegati la partida, au oficiat in acest sezon, meciul dintre aceeasi HCM Buzau si Dunarea Braila, incheiat cu scorul de 24-22.

Declaratie BUCESCHI – antrenor HCM Baia Mare: “Avem mare nevoie de aceste puncte!”

Este un meci foarte important: avem nevoie de aceste puncte si este cam singurul loc de unde putem emite pretentii de puncte in deplasare. Avem mare nevoie de aceste puncte pentru a ramane in prima jumatate a clasamentului a declarat pentru eMaramures.ro Costica Buceschi, antrenorul Stiinta HCM Baia Mare.

CELELALTE JOCURI ALE ETAPEI

In celelalte meciuri ale etapei, Braila, Deva si Constanta, lupta in continuare pentru a intra in zona cupelor europene, iar meciurile de la Braila si Deva, se anunta si ele foarte disputate, mai ales ca Deva si Braila, probabil isi joaca ultima carte pentru a prinde sezonul international viitor, cu 6 etape inainte de finisul competitiei nationale. Daca Zalaul pierde la Braila si Deva castiga cu Clujul, se incinge lupta si pentru partea din fata a clasamentului. In lupta pentru cupe, ar intra in mod normal si Tomis, care nu ar trebui sa aiba emotii cu Otelul Galati.

Urmariti liga I feminin www.bet-at-home.com si pariati pe meciurile din primul esalon! Pentru detalii despre echipe si performantele lor in acest campionat, accesati cele mai complete CLASAMENTE pentru handbalul romanesc, detaliate pe ACASA, DEPLASARE si GENERAL. Deasemenea, puteti vedea la PROGRAM, selectand echipa dorita, meciurile care le-a disputat si care i-au mai ramas de jucat pana la finalul sezonului.

Sambata, 20 martie, are loc etapa a XX-a din Liga Nationala de handbal feminin. Iata programul complet:

HCM Roman – Universitatea Resita,

CSM Cetate Devatrans – Universitatea Jolidon Cluj,

HC Dunarea Braila – HC Zalau,

Rulmentul Urban Brasov – Rapid CFR Bucuresti (ora 11:00, DIGI SPORT direct),

HCM Buzau – HCM Stiinta Baia Mare,

Tomis Constanta – HC Otelul Galati.

Sa jucat pana acum, Stiinta Bacau – Oltchim Rm. Valcea 22-45.