“Azi am simtit in sala ceea ce simteam in urma cu 10 ani, cand veneam la Baia Mare ca jucator: mi se facea pielea de gaina cand intram in sala”

Minaur Stiinta CSM Baia Mare – HCM Constanta 28-32 (13-19)

DECLARATII dupa partida a celor 2 antrenori.

A fost un meci palpitant, cu multe goluri extrem de spectaculoase. Si in timp ce principalul Minaurului, Florin Mironescu, a dat declaratii presei asediat de emotiile primei sale conferinte de presa, secundul Constantei, Eden Hairi, a facut o pledoarie pentru Minaur, aratand – surprinzator – ca pana si adversarii Minaurului iubesc aceasta legenda mai mult decat o “iubesc” unii din baimarenii care ar putea ajuta, dar nu se sinchisesc sa intinda o mana…titreaza www.emaramures.ro

FLORIN MIRONESCU:Mi-am dorit enorm sa debutez ca antrenor principal al Minaurului cu un meci bun si, in mare parte, am reusit. Pentru asta le multumesc baietilor. Sa nu uitam ca am avut in fata o echipa de Liga Campionilor! Sunt multumit de modul in care jucatorii au raspuns cerintelor mele si doresc sa multumesc publicului pentru modul in care a sustinut echipa. Urmeaza meciul cu Steaua. O echipa min compania careia Minaur mereu a facut meciuri bune. Poate reusim sa venim chiar si cu puncte din Bucuresti… Doar ca Popescu a primit in pirma repriza o lovitura in fata, Sas are arcada sparta, Gavrilovic e in tribuna cu entorsa. Eu sper sa ne oblojim ranile pana la meciul cu Steaua“.

EDEN HAIRI: Am avut o prima repriza fara probleme, in a doua ne-am relaxat prematur si am dat sansa echipei din Baia Mare sa se apropie. Felicit Minaur pentru jocul prestat azi, in ciuda problemelor financiare grave cu care se confrunta. Ma bucur enorm pentru aceasta victorie, deoarece ne apropie de castigarea campionatului. M-as bucura ca Minaur sa-si gaseasca o sursa de finantare pentru ca legenda sa mearga mai departe. Azi am simtit in sala ceea ce simteam in urma cu 10 ani, cand veneam la Baia Mare ca jucator: mi se facea pielea de gaina cand intram in sala. Repet: mi-as dori ca legenda sa mearga mai departe!

sursa: www.emaramures.ro