Liga naţională feminin, etapa 7

UNIVERSITATEA REŞITA EGALEAZĂ CU 10 SECUNDE ÎNAINTE DE FINAL

UNIV. REŞIŢA – HCM ROMAN 22-22

Într-o partidă din etapa a VII-a a Ligii Naţionale feminine de handbal, Universitatea Reşiţa a încheiat sâmbătă, 7 noiembrie, la egalitate, scor 22-22 (13-12) , cu HCM Roman. O partidă cu final de infarct. Cu 55 secunde înainte de final Tivadar recuperează o minge şi duce echipa oaspete în avantaj. După un meci în care echipa gazdă s-a dăruit pentru fiecare minge, universitarele nu renunţă şi cu 10 secunde înainte de final reuşesc să egaleze printr-o aruncare de la 9,5 metrii şi smulg un punct important, care îi îndepărtează şi mai mult de locurile retrogradabile.

Declaraţie Corneliu Bădulescu – HCM Roman după partidă, în exclusivitate pentru eurohandbal.ro:

„A fost un meci disputat, iar Reşiţa a confirmat cu acest egal rezultatul cu Galaţiul. Am avut şi nişte accidentate, pe Demeterca, Stoleru şi Olariu, care nu au dat randament pentru faptul că nu s-au antrenat toată săptămâna, dar eu zic că noi nu am fost chiar în cea mai bună formă iar faptul că Reşiţa s-a luptat şi dăruit foarte mult în acest joc, cred că rezultatul este echitabil. În funcţie de câte echipe se vor mai împiedica la Reşiţa, pentru că eu cred că vor mai fi, vom putea spune dacă este un punct câştigat sau pierdut. E prematur să ştim. Pe faza de atac nu ne-am descurcat aşa cum ne-am fi dorit”

Cele mai multe goluri pentru echipa reşiţeană au fost marcate de Mirela Toma – 6. Portarul Paula Teodorescu a avut 16 intervenţii salvatoare pe parcursul întâlnirii. După acest joc, echipa pregătită de Florin Pera şi Liviu Viaşu a acumulat cinci puncte în clasament. Miercuri, 11 noiembrie, de la ora 18, Universitatea Reşiţa va juca în deplasare la HCM Buzău.

Prezentare realizata cu sprijinul:

Clipboard01roman_voda_musat