Politehnica Municipal Timisoara a învins pe HC Odorhei cu 31-29 la capătul unui meci spectaculos şi plin de suspans. REVENIRE DE FINAL, PENTRU VICTORIE DE MORAL! titreaza si site-ul oficial al clubului banatean – www.aspolitehnica.ro

Cei aproape 1 000 de spectatori care au asistat la partidă nu au regretat nici o secunda rezenţa la sala C-tin Jude, pentru acest meci din etapa a XX-a a Ligii Naționale masculine, precizează colegii noştri de la Divizia Sport Radio Timişoara.

Începutul confruntării a fost echilibrat, dar cei de la Odorhei au incheiat primul mitan in avantaj de trei goluri, 15-12. Repriza a doua a fost dominată cu autoritate de jucătorii ex-timișoreanului Vlad Caba, bănățenii reușind doar să se mentina la un ecart de trei goluri fata de cei din Odorhei. Scorul ia proportii in min. 38, cand oaspetii conduceau cu 21-16 si spectrul unei noi infrangeri trona in sufletul taberei timisorene. In min. 45 Poli ramane in doar patru jucatori de camp, dupa eliminarile de doua minute ale lui Mirkovic si Spahic. Paradoxal, cei din Odorhei nu înscriu in superioritate dar reusesc ,,performanta” de a încasa un gol. Din acest moment, pe parchetul salii din Timisoara, se afla o singura echipa, Politehnica Municipal. Banatenii egalează in min. 55, 28-28 si apoi preiau conducerea pe tabela prin doua executii de Liga Campionilor marca Macovei. Finalul partidei arata un neverosimil 31-29 pentru Timisoara si multă bucurie atât pe banca gazdelor cât şi iî tribune. Omului meciului a fost interul dreapta polist, Gorjan Spahici, care a înscris 13 goluri, majoritatea dintre ele în momente de cumpănă ale jocului. S-au mai evidentiat, de la timişoreni, pivotul Mirkovic, 6 goluri, şi Cotinghiu, 4.

sursa: www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat