Handbaliştii lui Stângă, tot mai aproape de Europa:

Energia Pandurii – Steaua Bucuresti 32-28 (15-10)

CLICK AICI PENTRU INREGISTRARILE LIVE VIDEO DE LA TG. JIU

A fost LIVE VIDEO cu primele informatii despre partida, precum si cu Conferinta de presa – tot LIVE VIDEO, cu cei doi antrenori – Vasile Stanga si Bozo Rudic! Deasemenea a fost live text pe CHAT-ul nostru! – Totul cu sprijinul deosebit acordat de clubul gorjean si colaboratorul Calin Stoleru – Radio Infinit Gorj.

Elevii lui Vasile Stângă au condus meciul de la un cap la altul şi nu le- au dat nicio şansă bucureştenilor.

Handbaliştii de la Energia au confirmat evoluţia bună de la malul mării, acolo unde au pierdut totuşi în faţa campionilor de la HCM, şi au trecut cu 32-28 de Steaua într-un meci ce ar putea fi socotit şi drept unul dintre derby-urile pentru locul trei.

După zece minute de joc destul de echilibrat, trupa lui Vasile Stângă a pus stăpânire pe joc şi, pas cu pas, la pauză a ajuns să conducă la cinci goluri, scor 15-10, diferenţă făcută în special de paradele lui Dragomir, portar care a avut 8 intervenţii decisive doar în prima parte a jocului, precum şi a evoluţiei de excepţie a lui Criciotoiu, care a marcat cinci goluri în poarta apărată de sârbul Ivezic.

Repriza secundă a început excelent pentru Energia, care deşi a început cu un om în minus a marcat de patru ori în primele cinci minute fără să primească vreun gol. De la 10 goluri – 21-11 min. 37, STEAUA a revenit puternic pe final, dar nu a mai avut forta sa intoarca rezultatul, chiar daca gorjenii, au resimtit din plin, oboseala meciului spectaculos facut la Constanta, cu trei zile inainte. ENERGIA obtine  in final o VICTORIE MARE! Vasile Stanga reuseste sa invinga echipa la care s-a consacrat si duce Tg. Jiu foarte aproape de Cupele Europene. Tehnicianul  era mulţumit de victoria obtinuta şi a declarat ca Energia are şanse foarte mari să ajunga în Cupa EHF.

Oficialii echipelor au fost LIVE VIDEO de la ora 11,20 cu primele informatii inainte de partida – Vedeti INREGISTRAREA sub pagina VIDEO a lui Tg. Jiu – A fost LIVE cu primele informatii de la TG Jiu, inainte de partida: seful Marketingului de la Steaua – dl. Horatiu Minca, Presedintele Energia -dl Popescu, Presedinte Steaua – dl Cazacu si Ionut Mazilu – jucator Energia

Deasemenea CONFERINTA DE PRESA – a fost LIVE VIDEO, imediat dupa partida, cu antrenorii echipelor, de la ora 13,30 – Vedeti INREGISTRAREA sub pagina VIDEO a lui Tg. Jiu!

JOACA HANDBAL cu Vasile Stanga si Bozo Rudic!

Declarariile oferite de oficialii celor doua echipe, inainte si dupa partida, se pot viziona AICI !

Ca de obicei, v-am tinut la curent cu scorul si transmisiile pe CHAT!.

Marcatori:

ENERGIA – Bogdan Criciotoiu 7goluri, Gabriel Florea 6g, Paul Giotoiu 6g, Julien Humberto 5g, Darius Apolzan 4g, Madalin Truica 3g, Mihai Paius 1g.

STEAUA – Andrei Cian  9goluri, Marius Stavrositu 6g, Pedrag Vujadinovic 6g, Mazilu Viorel 2g, Marius Novanc 1g, Costel Manea 1g, Ionut Georgescu 1g, Ionut Saulescu 1g, Dan Savenco 1g.

Evolutiea scorului:

Repriza I: min.5, 1-1; min.10, 4-4; min.15, 7-5; min.20, 10-7; min.25, 13-10; min.29, 15-10.

Repriza II: min.35, 19-11; min.40, 22-13; min.45, 24-16; min.50, 25-20; min.55, 28-24 ,min.59, 32-28.

In poza – Gabriel Florea (Energia), care a marcat din nou 6 goluri, dupa cele 9 reusite din partida de joi, cu echipa campioana HCM Constanta

Promovare realizata de eurohandbal si Radio Infinit Gorj: