CS Oltchim Ramnicu Valcea : Hypo Niederosterreich 32:27 (17:14)

Dupa un meci nu foarte reusit al formatiei noastre, castigam Grupa II din LC. Ceea ce nimeni, aproape nu credea la inceputul jocurilor cu Hypo, Viborg si Dinamo, ia-ta ca s-a intamplat! Valcea va juca al returul semifinalelor, Ligii Campionilor – acasa si asta e cel mai important. Restul, ca era mai bine sau nusa jucam cu Larvik, decat cu Gyor, raman discutii. Totusi e bine sa tinem cont de absolut orice si sa fi invatat cate ceva, dupa CM China.
Paula Ungureanu si Patricia Vizitiu, au fost din nou artizanele victoriei. Prima a intervenit in mai multe randuri, cand echipa lui Prokop, era gata sa se apropie la un singur gol, pe tabela, iar cea de-a doua a marcat 9 goluri, fiind cea mai buna marcatoare din tabara noastra. Totusi procentajul reusitelor lui Vizitiu nu a fost unul deosebit. In rest aceeasi aparare, prin care nu trece nimeni, atunci cand se supara Luca si Bese.
Le asteptam pe Gyor! si ne dorim sa vedem Oltchim-ul ” SUS … CAT MAI SUS!” – Mesaj Galeria Oltchim la inceputul partidei

Marcatoare Oltchim: Vizitiu 9g, Maier 8, Nechita 3, Fiera 2, Neagu 2, Stanca 2, Lecusanu 2, Shymkute 1, Bese 1, Luca 1 si Puscasu 1.

Marcatoare Hypo: Do Nascimento 9g, Limal 4, Rotis 4, Oh 3, Kirsner 2, Morares 2, Mesquita 2 si Piedade 1.

Suntem in obiectiv, asa cum se spune. Am avut un joc care nu a convins, dar am invins si asta e important. Se spune ca echipele mari castiga si daca joaca slab, iar asta se potriveste si Oltchimului. Foarte putina lume ne dadea sanse la calificare din aceasta grupa, dar iata ca acum, dupa 5 meciuri, suntem neinvinsi“, a declarat Radu Voina la finele partidei Oltchim Ramnicu Valcea – Hypo Viena.