ENERGIA PANDURII TG. JIU – STEAUA MFA BUCURESTI, duminica ora 12,00 in DIRECT pe DIGI SPORT

(Conferintele de presa LIVE VIDEO de la ora 11,00 si de la ora 13,30 pe eurohandbal.ro)

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO DE LA ENERGIA TG. JIU – STEAUA

Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii, revine dupa o pauza destul de lunga in circuitul Ligii Nationale, avand programate in interval de trei zile, doua partide extrem de dificile, cu HCM Constanta si Steaua Bucuresti. Joi seara, de la ora 18.00, iubitorii handbalului si fanii Energiei, pot sa vada din nou la lucru echipa antrenata de Vasile Stanga intr-un meci foarte greu cu HCM Constanta, partida fiind transmisa in direct de Digisport. Duminica, de la ora 12.00, in Sala Sporturilor din Tg-Jiu, Energia va da piept cu Steaua. Un duel care ar putea echivala cu o finala pentru un loc pe podium in actuala editie de campionat. Gorjenii au planuri mari, presedintele sectiei de handbal, Gore Popescu, vrea cel putin doua puncte la finalul acestei saptamani.

Gore Popescu : “Ambele meciuri sunt extrem de dificile. Poate, din punctul meu de vedere, jucam cu cele mai bune echipe la ora actula, mai putem include insa si Resita, dar speram ca din cele doua partide sa luam cel putin doua puncte. Meciul cu Constanta este unul  important si il tratam cu foarte mare seriozitate si cu incredere. Dar mult mai mult asteptam de la meciul cu Steaua“.

Revenind la meciul de la Constanta, Gore Popescu spune ca HCM este cea mai buna echipa la ora actuala din Liga Nationala iar o victorie la malul marii ar putea fi catalogata drept o surpriza. Constient de faptul ca HCM-ul este peste Energia ca valoare, in acest moment, Gore Popescu isi doreste ca echipa sa faca un meci bun si nu crede ca jucatorii de la Constanta sunt obositi dupa campania din Liga Campionilor.

Gore Popescu : ” Sa speram ca jucam bine si poate facem o surpriza. Si constantenii sunt odihniti. La meciul cu Pick Szeged nu cred ca au jucat cu prima garnitura pentru ca diferenta de scor nu reflecta diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Din contra, eu zic ca, la ora actuala, Constanta este peste echipa ungara, cred ca s-au pastrat ca erau calificati si vor sa abordeze meciurile din campionat cu echipa completa. Cred ca echipa Constantei este cea mai buna din liga nationala. Noi mergem sa jucam insa, momentan, Constanta este peste valoare ca noi“.

O eventuala victorie la Constanta ar insemna mult mai mult decat indeplinirea obiectivului, acela de accedere intr-o cupa europeana, ar insemna si intrarea in lupta pentru un loc pe podium. Presedintele sectiei de handbal isi doreste o calificare in cupele europene si in special in cupa EHF, competitie in care Energia si-ar proba adevarata valoare.

Gore Popescu : “O victorie la Constanta ar insemna doua puncte, apropierea de obiectiv si atunci ar intra in calcul si un loc trei. Vrem sa jucam in cupele europene, dar ca o echipa ce se respecta, am vrea in cupa EHF, cel putin acesta este punctul meu de vedere. Este o competitie ce merita luata in seama si cred ca aici ne vedem adevarata valoare. Este bine sa ne calificam in cupele europene, pentru noi si pentru Tg -Jiu ar fi extraordinar“.

Promovare realizata cu sprijinul: