ENERGIA PANDURII TG. JIU – STEAUA MFA BUCURESTI, duminica ora 12,00 in DIRECT pe DIGI SPORT

(Conferintele de presa LIVE VIDEO de la ora 11,00 si de la ora 13,30 pe eurohandbal.ro)

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO DE LA ENERGIA TG. JIU – STEAUA

Dupa pauza fortata, datorata retragerii echipei CSM Medgidia din campionat si a meciului constantenilor de la Pick Szeged, din Liga Campionilor, Energia merge la Constanta pentru un nou meci in campionat. HCM Constanţa şi Energia Pandurii vor disputa joi, cu începere de la ora 18:00, partida restanta ce contează pentru etapa a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Tehnicianul echipei gorjene, Vasile Stanga a declarat ca practic pentru echipa sa incepe din nou returul, cu doua partide de foc in decurs de trei zile, o deplasare la campiona Romaniei, HCM Constanta si la final de saptamana un duel pentru locurile trei-patru cu Steaua Bucuresti.

Vasile Stanga : Incepe din nou returul campionatului pentru noi, cu doua meciuri foarte grele, o deplasare grea la Constanta, la campioana Romaniei, si duminica, la trei zile, un meci cu Steaua, un meci de locul trei -patru. Asta este, noi putem profita de oboseala constantenilor, Steaua poate profita de oboseala noastra dupa meciul cu Constanta, asta este sportul, mergem inainte si trebuie sa tratam ambele meciuri foarte serios si cu multa responsabilitate“.
Vasile Stanga stie si cum poate Energia sa faca un meci bun si sa scoata un rezultat mare la Constanta : “Putem sa-i surprindem facand o aparare foarte buna si marcand goluri usoare, asa cum le spun eu, golurilor marcate pe contratac si faza a doua. Cu asta putem sa-i surprindem, in primul rand cu apararea“.

Pentru Energia, doua rezultate bune in aceasta saptamana inseamna indeplinirea obiectivului, poate chiar depasirea obiectivului impus de conducere si calificarea intr-o competitie puternica, cum ar fi cupa EHF. Stanga crede ca o victorie cu Steaua, poate duce Energia pe podium la finalul campionatului si asteapta sprijin si din partea suporterilor la meciul de duminica.

Vasile Stanga :Doua meciuri extrem de grele, foarte importante pentru noi, mai ales jocul cu Steaua de pe teren propriu. Daca batem Steaua acasa avem sanse mari sa terminam pe podium, iar acest lucru inseamna, in primul rand indeplinirea obiectivului de performanta si chiar depasirea obiectivului de performanta si calificarea intr-o cupa europeana foarte puternica, in EHF. Jucam si la o ora destul de ciudata, noi speram sa vina cat mai multi suporteri la sala sa ne sustina si sa asiste la o victorie a echipei noastre“.

La Constanta, Vasile Stanga va deplasa intreg lotul. Singura problema este cu Enache, nerefacut dupa o entorsa, restul jucatorilor fiind apti de joc. Partida va fi condusa de brigada Bejenariu Gheorghe din Pitesti si Alin Carligeanu din Bucuresti.

Meciul de duminica de la Tg Jiu, dintre Energia si Steaua va fi arbitrat de brigada Din Constantin si Dinu Sorin, ambii din Bucuresti.

Promovare realizata cu sprijinul: