Comentati si sustineti campioana OLTCHIM, in drumul spre Finala Ligii Campionilor, pe CHAT!

OLTCHIM RM. VALCEA – HYPO VIENA – duminica, ora 19,00 IN DIRECT pe SPORT.RO si LIVE VIDEO , inainte si dupa partida cu declaratii, in zilele de VINERI, SAMBATA si DUMINICA, pe eurohandbal.ro.

Hypo Viena a câştigat de opt ori Liga Campionilor si va evolua în Sala Traian la finele săptămânii, avand in jucatoarea braziliana Alexandra Do Nascimento – cu 82 goluri inscrise, golgetera competitiei. Conducerea, antrenorii si fetele de la Valcea, vor sa isi asigure locul 1 in grupa, inainte de jocul din Danemarca, astfel incat sa joace a doua mansa din semifinale acasa.Este pentru prima data cand in Liga Campionilor, privim meciul cu austriecele, fara presiunea unor jocuri capitale. Echipa lui Prokop mai are sanse de calificare, dar ele sunt pur teoretice: Viborg ar trebui sa piarda si cu Dinamo si cu Oltchim in ultima etapa. In functie de rezultatul meciului Krim Ljubliana – Gyor, care se joaca sambata – ora 19,00, IN DIRECT  pe SPORT.RO, vom sti aproape sigur si adversarul campioanei noastre din semifinalele Ligii Campionilor.

Cea mai galonată echipă de handbal feminin din Europa – Hypo Niederösterreich Viena, câştigătoare de opt ori a Ligii Campionilor, va sosi la finele săptămânii la Rm. Vâlcea. Multipla campioană a Austriei, comparată cu celebra grupare de fotbal Real Madrid, trece însă printr-o perioadă nefastă în acest sezon, dupa scandalul iscat de managerul team-ului G. Prokop, care a oprit o jucatoare franceza din drumul spre gol, in etapa anterioara a Ligii Campionilor.
Astfel, de dupa revolutie incoace, Oltchim e în sfârşit superioară formaţiei din Viena, motiv de mandrie pentru Preşedintele Ioan Gavrilescu in duelul sau handbalistic cu magnatul Gunnar Prokop, ce se intinde de peste două decenii.

Am casticat in meciul tur detasat cu 26-31! mai clar decat o arata scorul. Ne trebuie victoria! De ce nu am face la fel si acum, mai ales ca o victorie obtinuta duminica, ar asigura formatiei noastre locul I in grupa si posibilitatea ca returul din semifinalele Ligii Campionilor sa se dispute la Rm. Valcea.