Universitatea Reşiţa s-a antrenat cu Universitatea Timişoara, pentru meciul cu Deva, de joi

Echipa feminină de handbal Universitatea Reşiţa a disputat sâmbătă o partidă amicală cu divizionara A Universitatea Timişoara. Reşiţencele s-au impus cu scorul de 48-25 (24-15), făcând o utilă repetiţie pentru importantul meci de campionat de joi, 4 martie, de la ora 17, cu CSM Cetate Deva, din etapa a 17-a a Ligii Naţionale. Despre întâlnirea de săptămâna viitoare, despre problemele din tabăra reşiţeană şi despre jocul de verificare cu Timişoara, a vorbit antrenorul Florin Pera. Tehnicianul echipei studenţeşti din municipiul de pe Bârzava spune că meciul cu Deva este unul infernal.

Meciul cu Deva este unul infernal, pregătirile decurg foarte bine, am încercat în această perioadă să trecem peste momentul greu din jocul cu Baia Mare, în care nu ştiu dacă cel mai rău este că am pierdut sau că ni s-a accidentat grav o jucătoare de mare valoare, căpitanul echipei, Claudia Rupa. Acea accidentare ne-a costat enorm în meciul cu Baia Mare. Am încercat foarte mult în această perioadă să lucrez la partea psihică, mai ales că am pierdut un meci pe teren propriu. Nu am reuşit să facem un joc mai combinativ, un joc de echipă şi practic cred că aici a fost problema şi trebuie să o remediem într-un timp cât mai scurt, ca la jocul cu Deva să fim ok din toate punctele de vedere. Ne-am propus şi un joc de pregătire, cu un adversar mai slab, pentru a da încredere fetelor, pentru a pregăti jocul cu Deva cât mai bine. Mai ales că vom juca în altă formulă, după accidentarea Claudiei Rupa. Practic, nu mai avem coordonator de joc şi va trebui să improvizez. Într-un meci de pregătire cum a fost cel cu Timişoara, puteam să-mi dau seama cum trebuie abordat jocul cu Deva. Meciul cu Timişoara a fost unul la discreţia noastră. În multe momente, punctul nostru forte a fost apărarea şi contraatacul, care sper să funcţioneze şi în meciul cu Deva. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar am încredere că până joi, la ora 17, când va avea loc partida cu Deva, vom reuşi să ne pregătim foarte bine. Avem mare mare nevoie de victorie“, a spus antrenorul Florin Pera.

Marcatoarele Universităţii Reşiţa în meciul cu Timişoara: Mirela Toma (8), Mirabela Cricleviţ (7), Anişoara Marcu (7), Loredana Iancu (6), Ştefania Lazăr (6), Călina Calu (6), Alexandra Haşegan (3), Renata Bârz (3), Laura Roiban (1) şi portăriţa Paula Teodorescu (1).

www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat