TOTUL DESPRE PARTIDA TUR DIN DANEMARCA: Exclusiv pentru eurohandbal.ro Declarație Antrenor CSM București, Adrian Vasile – anunță un spectacol cu ​​​​​​​​​​​Handbal Total și unde crede că se va decide calificarea! Declarație antrenor danez  Jesper Jensen – TEAM ESBJERG, iar în Danemarca se vor strânge mulți români! Prezentăm Statistici Față în Față, unde se situează Cristina Neagu dar și unde sunt punctele forte ale echipei daneze conform EHF CL. De asemenea considerații ale selecționerului României despre această dublă manșă le puteți vedea doar aici pe eurohandbal.ro!

Concentrarea maximă înainte de această dublă manșă pentru antrenorul Adrian Vasile, care ne-a transmis că i-a fost greu să găsească timp să putem transmite declarațiile oficiale dumnealui. Mintea și focusul sunt îndreptate spre această confruntare cu marcatoarea nr.1 în EHF CL – Team Esbjerg. Ajuns în Danemarca acesta s-a deschis către iubitorii de handbal din România: 

https://www.facebook.com/MichaelHandball78/

 

 

 

Statistici CSM Bucuresti vs Esbjerg – FAȚĂ în FAȚĂ

Totalul golurilor marcate de cele 2 echipe in actuala competiție :

510 goluri Esbjerg în 16 partide – 67,8%;

439 goluri CSM București în 14 meciuri – 62,7%

Adrian Vasile - credit foto Sabin Malisevschi

Adrian Vasile

Întrebarea 1: Dacă vă simțiți împliniți ca și antrenor care a făcut tot ce este posibil să pregătească acest duel pentru a accesa Final 4 EHF CL?

CSM București – antrenor Adrian Vasile: ”Complet sau din toate punctele de vedere – pentru că fiecare antrenor pregătește foarte bine această dublă manșă, nu putem spune niciodată că sunt pregătite perfect detaliile unui meci, pentru că există acest liber arbitru în teren – respectiv valoarea adversarului, jocul și alegerile celeilalte echipe. Evident că de o lună și jumătate ne-am concentrat pe Liga Campionilor și am acordat în pregătirea noastră foarte mult timp pentru acest meci, dar să crezi că ai pregătit absolut tot pentru acest meci și nimic imprevizibil nu se poate întâmpla decât ce ai pregătit la antrenamente ca o fază tehnico-tactică, racordat la realitatea din teren – consider că ar fi o mare înșelătorie! Dar da, ca să vă răspund concret – consider că ambii antrenori au pregătit foarte bine acest sfert de finală care este unul extrem de frumos și important!”

Întrebarea 2: Unde se va decide calificarea – în atac sau în apărare?

CSM București – antrenor Adrian Vasile: ”Se va decide peste tot! Este un 1/4 de finală EHF CL de Handbal TOTAL! Va fi o dublă de 120 minute de frumoasă ”nebunie handbalistică” dacă pot spune așa, în care detaliul calificării în Final 4 de la Budapesta este foarte greu să îl poți găsii și să pui degetul pe el, să spui acesta este! Însă APĂRAREA este cea în care se face diferența în jocul de handbal, este cea mai importantă, este cea care poate oferi un sentiment de încredere și stabilitate – de uniune în ceea ce privește acest frumos cuvânt ECHIPĂ, poate că este deja un clișeu, dar apărarea este lucrul care contează cel mai mult! Pentru grup – apărarea va fi importantă, dar trebuie coordonată cu un atac la fel de bun și cu valoare înaltă – așa că va fi un HANDBAL TOTAL!

Întrebarea 3: Va fi o luptă între două școli de handbal – scandinavă (rapidă/ goluri ușoare) și estică bazată pe apărare (CSM București) sau nu?

CSM București – antrenor Adrian Vasile: ”Noi NU mai suntem o școală estică! Ne încadrăm ca și club într-o categorie în care cred că jucăm un handbal mai apropiat de stilul scandinav, dar cred că avem o altă calitate față de adversar – putem îmbrăca foarte bine cele 2 stiluri, ceea ce nouă ca echipă este posibil să ne ofere o doză de imprevizibil, iar atunci când ai nevoie de un detaliu suplimentar – acest lucru poate conta în calificare”. 

Întrebarea 4: Deci aceasta să fie detaliat important care face diferența – stilul lui CSM?/ dacă sunt probleme medicale în echipă?

CSM București – antrenor Adrian Vasile: ”DA – cred că aici putem obține calificarea. Nu sunt probleme medicale în afară de Dindiligan care încă se reface după accidentare. Vreau să vă urez și eu bun revenit eurohandbal.ro și să nu auzim liniștiți după prima manșă din nou.”

MULT SUCCES de la Eurohandbal Romania și DOAMNE AJUTĂ! 

DECLARAȚIE ANTRENOR JESPER JENSEN – ECHIPA ESBJERG:
”Sunt necesare două performanțe bune pentru a intra din nou în EHF FINAL4. Nu știm care va fi un rezultat bun în primul joc. S-ar putea ca plus unu, trei sau zece să fie bine, dar nu putem spune asta în avans. Dar noi vom juca și vom aplica în teren pentru a maximiza fiecare minut și fiecare atac pe care îl avem”, spune antrenorul principal Jesper Jensen pentru pagina web al lui TEAM ESBJERG în Danemarca.
 
LOTUL lui Team Esbjerg pentru partida cu CSM București:
Portari: Anna Kristensen și Amalie Milling.
Extreme stângă: Sanna Solberg și Beyza Irem Türkoglu
Extremă dreapta: Marit Røsberg Jacobsen și Anne Tolstrup Petersen
Linie 9 m (aparare-pivoti): Kathrine Heindahl, Vilde Mortensen Ingstad și Kaja Kamp
Jucatori pe post de inter: Kristine Breistøl, Julie Bøe Jacobsen, Nora Mørk, Henny Reistad și Mette Tranborg.
 
Considerații ale selecționerului României – Florentin Pera, despre acest duel CSM – Esbjerg:
Anul trecut CSM București din păcate NU a reușit calificarea pentru 1 singur gol jucând prima partidă acasă. Acest lucru ar trebui să le motiveze pe jucătoare care pot obține acum calificarea, concomitent cu faptul că manșa 2 acum se joacă în România și cu sprijinul publicului aproape – ar putea fi cheia succesului pentru CSM București cu acest echipă din Danemarca care este în forma foarte bună. In special Reistad si Mork trebuie anihilate – sunt cele mai importante jucătoare. Breistol o jucătoare bună la 9 m care le poate pune probleme, dar CSM are in acest sezon o constanță foarte bună și venirea centrului ZAADI a adus plus valoare în jocul echipei – CSM a crescut cu acest reușit transfer, o jucătoare foarte bună chiar dacă nu excelează ca o marcatoare. De aceea cred că în acest sezon CSM București poate trece de această dată peste formația daneză Esbjerg 
 
TĂRÂMUL CAMPIONILOR:
Articol scris de Denisa TUDOR si Mihai POP
#GameDay | 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐄𝐬𝐛𝐣𝐞𝐫𝐠  ⚔️ 𝐂𝐒𝐌 𝐁𝐮𝐜𝐡𝐚𝐫𝐞𝐬𝐭 
Episodul 1 – Ziua revanșei
 
Dublă de  🔥 contra Team Esbjerg, din sferturile de finală EHF Champions League începe astăzi!💪🏻
🎥 Timpul se oprește la ora 17:00, pe Digi Sport 4, Orange Sport 1 și Prima Sport 1! 
 
Acum ori niciodată! JOC  🔛
 
#SuntemCSMB #RoadtoFinal4 #EHFCL #GoTigers