Ca urmare a rezultatelor proaste din ultimul timp, antrenoarea Gabriela Artene a fost demisã dupã 15 luni.

Soc la echipa de handbal feminin gãlãteanã care activeazã în Liga Nationalã. Dupã jocul slab si seria de rezultate negative din ultima vreme, vã reamintim cã gãlãtencele au pierdut cinci meciuri consecutiv pe teren propriu, conducerea clubului a decis sã taie în carne vie. Presedintele Anton Coman a decis luni seara sã o demitã pe Gabriela Artene. Locul ei pe banca tehnicã a fost luat de antrenorul Liviu Paraschiv, un antrenor cu mare experientã care a mai activat la Cetate Deva, HCM Roman, HC Dunãrea Brãila sau Rom Cri Brasov.
Am preluat Otelul, unde am gãsit o echipã redusã numeric. Nici cu moralul fetele nu stau prea bine dupã ultimele rezultate. Eu sper sã le aduc pe linia de plutire. Obiectivul este sã rãmânem în Liga Nationalã. Sunt multe echipe bune iar posibilitãtile actuale nu ne îndreptãtesc mai mult. Obiectivul pe termen lung va fi stabilit la varã în functie de ce jucãtoare vom aduce, avem douã posturi descoperite si sper cã ne vom aseza si vom face o treabã mult mai bunã. Eu sunt optimist, sunt fete tinere bune, cu mult potential. Am fãcut deja douã antrenamente si mi-am fãcut o impresie“, ne-a declarat noul tehnician al HC Otelul.

Echipa noastrã are un program infernal  cu douã jocuri în numai patru zile: la Stiinta HCM Baia Mare, joi, ora 17.00, respectiv cu Universitatea Resita, pe teren propriu, duminicã, de la ora 11.00.

Catalin Radulescu

sursa: www.hcotelulgalati.ro