COMENTATI PE CHAT-UL NOSTRU PERFORMANTA DEOSEBITA A FETELOR DE LA OLTCHIM!

In vreme ce unii isi doresc sa ajunga acolo, handbalul face performanta in Liga campionilor. Oltchim Rm. Valcea a incheiat conturile pentru calificarea in semifinale inca din Rusia! Cu rezultatul pozitiv de la Volgograd 32-32, Valcea intra deja in primele 4 echipe ale Europei, dupa o forma extraordinara aratata in ultima vreme!! In celalalt meci al grupei HYPO Viena a provocat surpriza si a invins cu 35-31 pe VIBORG!! Oltchim este favorita la locul 1 in grupa si se prefigureaza o semifinala cu LARVIK din Norvegia, deoarece Gyor a invins echipa scandinava, in cealalta grupa cu 28-23. FELICITARI OLTCHIM RM. VALCEA pentru performanta deosebita obtinuta pentru ROMANIA!

HCM Constanta este calificata deja, intre primele 16 formatii ale continentului si merge in Ungaria pentru o ultima partida spectacol din cadrul grupelor!

URMARITI SPECTACOLUL SPORTIV DIN LIGA CAMPIONILOR, DE LA ACEST SFARSIT DE SAPTAMANA, OFERIT DOAR DE HANDBAL! COMENTATI SI SUSTINETI PE CHAT-UL NOSTRU, FORMATIILE CAMPIOANE ALE ROMANIEI!

Dinamo Volgograd – OLTCHIM Rm. Valcea

REZULTAT FINAL 32-32

si VALCEA E IN SEMIFINALELE LIGI CAMPIONILOR!!! PATRICIA VIZITIU a marcat golul egalarii cu 25 secunde inainte de final!



Pick Szeged – HCM CONSTANTA

REZULTAT FINAL 35-25 (14-17)

Ungurii ne-au invins dar noi eram calificati deja. Constantenii au jucat un handbal de Liga campionilor in primele 30 minute, pe care le-au dominat in totalitate. Debutul reprizei secunde a adus o alta fata a echipei maghiare si multe ratari in tabara noastra. Nu am reusit sa mai marcam decat in minutul 11 al reprizei, iar Pick a obtinut o victorie clara, impinsi de la spate si de un public cald