5 ORE DE SUPER SPECTACOL/ EMOȚIE/ VIS: NORVEGIA – OLANDA (ora 18,30) și SUEDIA – FRANȚA (ora 21,45) vineri seara direct de la HAMBURG

VALEA JIULUI în PREMIERĂ exclusivă va transmite LIVE prin eurohandbal.ro pagina oficială și de facebook/ LIVE pe CHAT -ul eurohandbal, pe parcursul acestui week-end, regalul handbalistic ce reiese din lupta pentru supremație MONDIALĂ pe care NOR vs OLA / FRA vs SWE o vor pornii vineri de la ora 18,30 si 21,45 la Semifinalele Campionatului Mondial Handbal Feminin Germania 2017.
Cine va fi cea mai bună formație din lume? vom afla ÎMPREUNĂ în acest week -end LIVE de la HAMBURG – port la marea Nordului care este conectat la acest eveniment foarte bine și în care se anunță o mare prezență de suporteri nordici și olandezi la Arena localității de peste 12000 locuri.

NORVEGIA – OLANDA și SUEDIA – FRANȚA, SEMIFINALELE Campionatului Mondial de Handbal LIVE de la Hamburg pe www.eurohandbal.ro, pe pagina de facebook și pe CHAT! Din inima Daciei – Hunedoara, Valea Jiului transmite pentru România detaliile cele mai importante de la regalul handbalistic de final de an!

#DiscoverJiuValley ÎMPREUNĂ pentru Valea Jiului la Campionatul Mondial de Handbal Germania 2017
#DiscoverHunedoaraCounty
*EuropeanBirthPlace
#DiscoverDaciansHistory
*OldestPeopleInEurope
#ÎMPREUNĂ alături de România și incredibilele femei geto-dace Cristina Neagu & Co la Campionatul Mondial de Handbal Germania 01-17.dec.17, LIVE Exclusiv pentru Valea Jiului și HD/ România online web prin portalul www.eurohandbal.ro
#CampionatulMondialHandbalFemininGermania2017