România – Cehia Începând cu ora 17.00 toate informațiile de la Leipzig pe Facebook eurohandbal.ro dar si pe CHAT-ul eurohandbal.ro legătura directa cu suporterii.

După 5 partide la Trier în această seară desfășurăm prima partidă în care este obligatoriu să câștigăm. Cine pierde în această seară este eliminată din competiție. Jocul Cehiei se bazează pe forța ofensivă a lui  HRBKOVA Michaela si LUZUMOVA Iveta cele mai experimentate jucătoare ce evoluează pe posturile de inter dreapta si respectiv centru, împreună având 48 goluri marcate la acest mondial și având cele mai multe selecții la echipa națională a adversarului. 134 goluri /268 aruncări la poartă are Cehia la acest mondial având un procentaj de reușită de 50% în atac. În această seară experimentatul nostru antrenor Martin Ambros, suntem curioși ce tactică va aborda, având în vedere că până miercuri trebuie sa ne pregătim și de un eventual joc cu finalista Campionatului European Olanda, după ce ne vom deplasa (culmea tot noi) la Magdeburg.

UPDATE: Eurohandbal a participat alături de suporteri pe facebook si a transmis în timp real imagini si video de la un meci dramatic alături de info integral cu desfășurarea partidei pe CHAT-ul website-ului. Un meci care avea o mare favorită România, s-a transformat în ultimele 5 minute într-un fiasco în care antrenorul nostru renumit , Martin Ambros a solicitat al doilea Time OUT al echipei noastre atunci când scorul arăta 25-22 în minutul 53. Ce a urmat e greu de descris in cuvinte , însă România nu a mai reușit decât 2 goluri în ultimele 7 minute pe când o echipa mica dar cu foarte multă viteză a Cehiei a reușit să înscrie 6 goluri și să obțină un rezultat istoric pentru handbalul lor feminin. Cristina Neagu a făcut un joc extraordinar și în această seară cu 13 goluri înscrise din 19 aruncări – 2 în bară, 6 g din 7m și chiar dacă a dat și 5 pase decisive, echipa întreagă a României a avut de suferit 60 minute și a pierdut exact când Cehia a preluat pentru singura oară conducerea în această partidă! Este o înfrângere care arată că dacă NU există un program național de susținere a handbalului pe lângă eforturile susținute făcute de FRH, riscăm să rămânem cu handbalul în criză pentru mult timp întocmai ca gimnastica, chiar dacă Cristina Neagu depune toate eforturile posibile și imposibile pentru această națională care NU o ajută în momentele cheie. Experiența în poarta noastră a lipsit și dedu & Dumanska au făcut împreuna un joc mai putin bun ca și cele de la Trier, având un procentaj de 20% al aruncărilor apărate (7 din 35 aruncate spre poarta lor). REVENIM CU AMĂNUNTE…

CONFERINȚA DE PRESĂ a fost LIVE VIDEO pe pagina de facebook a eurohandbal.ro.

Marcatoare România: Udriștoiu 2g, Geiger 4, Buceschi 3, Neagu 13, Elisei 1, Pintea 2, Dragut 2.   

UPDATE: Romania – Cehia 27-28 Final! Urmeaza LIVE VIDEO conferinta de presă pe pagina de facebook eurohandbal.ro. Am pierdut dramatic aceasta partida in ultimele 3 secunde!

UPDATE:27-28 Cehia inscrie cu 3 secunde inainte de final din extrema dreapta! Romania eliminata de la mondiale!

UPDATE: PAUZA Cristina Neagu a reusit 8 goluri din 9 aruncări in doar 30 minute pentru România!! Dragut 2/2, Udristoiu 2/2, Geiger 3/4, Bucesci 1/2, Elisei 1/1, sunt restul marcatoarelor noastre

UPDATE: Romania – Cehia 17-14 PAUZA la LEIPZIG. Neagu face un meci excelent, insă Cehia se ține scai cu repuneri rapide si cu faza 2! Stati aproape de noi pe CHAT ul eurohandbal LIVE din Germania. La sfarsitul partidei LIVE VIDEO CONFERINTA DE PRESĂ pe pagina de facebook.

UPDATE: Romania – Cehia 17-14 PAUZA la LEIPZIG. Neagu face un meci excelent, însa Cehia se ține scai cu repuneri rapide și cu faza 2!

UPDATE: România la încalzire. Gabriella Szucs face parte și în această seară din lotul echipei noastre!