VIDEO Exclusiv: Horațiu Pasca – antrenor secund, Nicoleta Alexandrescu – team manager al naționalei, Mădălina Zamfirescu jucătoare au fost intervievate exclusiv de www.eurohandbal.ro după victoria 19-17 a tricolorelor cu Spania, deoarece presa centrală a boicotat întâlnirea cu Naționala din motive greu de înțeles…

Toate partidele jucate de România la Campionatul Mondial de Handbal sunt LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro legătură directă cu suporterii – al 8 lea jucător al României, LIVE VIDEO Conferințele de presă, VIDEO Declarații, Info în timp real pe CHAT și VIDEO pe pagina de facebook.

Toate biletele pentru meciul cu Franța sunt vândute la această oră (nu se mai găsesc tichete decât în picioare), ceea ce anunță un ultim joc la Trier cu o atmosferă de vis în tribunele arenei de 4500 locuri. Partida cu Angola aproape că nu contează, însă ne ajută să decidem de fapt cel putin locul 2 în grupă. România a scăpat în optimi de o confruntare șoc cu Norvegia, cu o victorie în meciul cu Angola, și o înfrângere a Franței în jocul cu Spania (joi ora 21,30) România va întâlni aproape sigur în optimi un adversar facil care se va alege între Cehia și Polonia în ultimele confruntări din grupa B. Două victorii ale Franței cu Spania (joi) și România (vineri) ne aduce în fața unei confruntări cu Ungaria dacă ne câștigăm partida cu Angola.

Despre adversarul dorit în optimi, despre felul în care se pregătește un Campionat Mondial cu luni înainte de startul lui, despre spiritul de învingător creat de cel puțin 2 ani în sânul echipei naționale, dar și despre construcția unei săli de capacitate de 10000 locuri, astfel încât să putem organiza un turneu final de Campionat European sau Mondial ca recompensă pentru performanțele aduse României de selecționata nr.1 a țării, dar și alte detalii extrem de interesante înainte de stabilirea locurilor în Grupa A la Mondialele din Germania, ascultați interviurile de mai jos: