UCM RESITA – HCM CONSTANTA – ora 18,00 IN DIRECT PE DIGISPORT PLUS

www.arenabanateana.ro va transmite ultimele declaratii inainte de spectacolul handbalistic de azi de la Resita – Aihan Omer, Mihai Rohozneanu, Cristian Fenici si Rudi Stanescu, Iuliu Csepreghi din cele 2 tabere.

Dinspre tabăra gazdelor răzbate optimismul că UCM Reşiţa va sparge în sfârşit gheaţa în întâlnirile directe cu dobrogenii.

Aihan Omer: „Abordăm meciul la victorie“

Ca de obicei, UCM Reşiţa abordează acest meci la victorie, este foarte hotărâtă să tranşeze meciul în favoarea sa. Suntem conştienţi că este unul dintre cele mai grele jocuri ale noastre din campionat. Vom întâlni un adversar puternic, o echipă a Constanţei aflată într-o formă sportivă foarte bună. Ne-a arătat acest lucru prin felul cum reprezintă handbalul românesc în Champions League. Ca şi români, ne putem mândri cu aceste rezultate şi performanţe ale Constanţei, dar ca şi reşiţeni trebuie să gândim altfel, să fim hotărâţi, să-i învingem pe teren. Meciul nu va fi deloc uşor, va fi echilibrat, pe muchie de cuţit. Sperăm într-o formă sportivă bună a noastră. Mizăm şi pe aportul publicului, care poate fi decisiv. Noi am avut timp mai mult decât Constanţa să pregătim acest joc, vrem să-i surprindem şi să aducem această victorie pe care o aşteaptă oraşul Reşiţa.

Mihai Rohozneanu: „Suntem obligaţi să câştigăm“

Pentru noi este un meci decisiv pentru câştigarea campionatului. Suntem obligaţi să câştigăm. Pentru ei , chiar dacă pierd la noi, mai au şanse, ţinând cont că ne-au învins în tur la şase goluri. Publicul cred că va veni în număr mare la meci, va fi sala plină şi acesta este un lucru îmbucurător pentru noi.

Cristian Fenici: „Soarta noastră depinde de acest meci“

Soarta noastră depinde de acest meci, cel mai important al campionatului. Suntem obligaţi să câştigăm şi ne dorim din tot sufletul să facem un meci bun. Sper ca aici acasă, să fie un derby adevărat din care să ieşim învingători şi câştigăm campionatul. Doamne ajută, asta ne dorim cu toţii.

***

De partea cealaltă, campionii sunt convinşi de reuşită în confruntarea cu formaţia bănăţeană, o partidă pe care nu o consideră decisivă.

Rudi Stănescu: „Venim cu un moral bun după Valladolid“

Un meci foarte important, însă nu ştiu dacă este decisiv pentru soarta campionatului. E adevărat că prin venirea lui Ghionea lotul Reşiţei s-a întărit, dar asta nu o să ne pună nouă probleme. Trebuie să jucăm bine pentru a câştiga. Venim după un meci bun la Valladolid, venim cu un moral bun şi dacă vom juca ce ştim noi şi ne vom mobiliza, cred că vom trece de Reşiţa.

Alexandru Csepreghi: „Cel mai bun să câştige“

O să fie un meci important, dacă ne distanţăm la patru puncte Reşiţei o să-i fie foarte greu să ne mai ajungă. Va trebuie să mai pierdem noi două meciuri până la finalul campionatului. Avem atuul că Reşiţa nu a învins niciodată Constanţa, în plus avem moralul ridicat după meciul de la Valladolid. În ambele echipe sunt foarte mulţi jucători la lotul naţional, parcă am fi din aceeaşi echipă, fiecare ne cunoaştem pe fiecare, iar cel mai bun să câştige.