UCM RESITA – HCM CONSTANTA maine ora 18,00 IN DIRECT PE DIGISPORT PLUS

EXCLUSIV – VALENTIN GHIONEA A FOST TRANSFERAT DE BANATENI DE LA PICK, SI ARE DREPT DE JOC MAINE IN CONFRUNTAREA CU DOBROGENII

Federatia Romana de Handbal a confirmat prin ofiterul de presa al ei, ca transferul lui Valentin Ghionea de la formatia maghiara Pick Szeged la UCM Resita, a fost perfectat de formatia banateana. Astfel jucatorului sezonului trecut va face parte din echipa lui Omer in confruntarea de maine, care poate duce campionatul la o lupta stransa pana la sfarsit.

In acest fel, cei mai buni jucatori ai Romaniei din ultimele doua sezoane – Valentin Ghionea si Toma Laurentiu, se vor afla maine fata in fata, intr-un duel ce se anunta pe “viata si pe moarte” pentru titlul de campioni ai tarii in sezonul 2009-2010.

Diseara pe eurohandbal, ve-ti putea citi un amplu interviu cu jucatorul anului si capitanul echipei Romaniei – Toma Laurentiu (principalul artizan in Spania, fiind cel mai bun marcator al lui HCM  – cu 8 goluri), despre confruntarea de maine dar si despre rezultatul deosebit obtinut de constanteni la Valladolid!

Totul despre derby pe eurohandbal. STATI APROAPE…

Bilantul intalnirilor dintre UCM Resita si HCM Constanta este net in favoarea formatiei de la malul marii, din cele 11 intalniri in Liga Nationala, Resita reusind sa obtina un singur punct acasa 33-33 (18-20), in sezonul 2005 – 2006 cu antrenorul Petre AVRAMESCU pe banca, Constanta fiind pregatita in acel sezon de Aihan OMER, informeaza site-ul ucmsport.com