HC Otelul Galati – Rapid CFR Bucuresti 30-31 cu Simona Gogarla si Nicoleta Gasca in prim plan

Desi au aratat o crestere de forma la Zalau, fetele pregãtite de Gabriela Artene au pierdut al cincilea joc consecutiv pe teren propriu. Chiar daca e greu de crezut ca pot retrograda, galatencele încep sa tremure si se apropie de zona nisipurilor miscatoare.

In sezonul 2008-2009, echipa de pe Dunare facea furori în Cupa Cupelor unde a ajuns pânã în faza sferturilor de finalã! Acum nu mai reuseste în fata unor adversari mult mai modesti sa obtina victoria de 5 etape pe teren propriu.
Giulestencele, care s-au întãrit cu Simona Gogârlã si Nicoleta Gâscã, jucãtoare ce au cochetat cu echipa nationalã, nu s-au împãcat deloc cu postura de victime, au fost foarte motivate si au obtinut o victorie nesperatã care le readuce în lupta pentru supravietuire. Simona Gogarla si Nicoleta Gasca au marcat impreuna 17 goluri – 9 respectiv 8, si au dus echipa feroviara spre victorie dupa un meci echilibrat, in majoritatea timpului de joc. Pe final insa, echipa bucuresteana a apasat pe acceleratie si s-au distantat decisiv la 26-29 min.57.
De partea cealaltã, fetele antrenate de Gabi Artene au evoluat crispat, au ratat nepermis de mult, printre care si patru aruncãri de la 7 metri si într-un final mai linistit decat arata scorul, au capotat in fata unei formatii mult mai motivata, care incepe sa spere.

Declaratii de pe hcotelulgalati.ro:

Simona Gogârlã
– jucãtoare Rapid: „Ne-am dorit mult sã câstigãm la Galati. Am venit cu gândul sã obtinem cele douã puncte, si din fericire le-am obtinut. Eu zic cã este o victorie muncitã si a meritat. Fetele de la Rapid sunt serioase, îsi dau toatã silinta si au dreptul sã rãmânã în Liga Nationalã. Nu stiu ce s-a întâmplat cu Otelul, asteptam mai mult de la aceastã echipã. Chiar dacã sunt jucãtoare tinere, mã asteptam la o replicã mai puternicã din partea lor”.

Nicoleta Iacob – jucãtoare HC Otelul: „Din ce în ce mai greu sã câstigãm. Ne-am dorit astãzi sã facem un joc bun si sã câstigãm, dar nu s-a putut. Ne pare rãu! Tineretea lotului si lipsa de experientã si-au spus cuvântul. Este realitatea pe care trebuie sã o acceptãm. Ne rãmâne sã ne perfectionãm jocul si sã obtinem cât mai multe victorii în urmatoarele etape!”