www.arenabanateana.ro va transmite LIVE VIDEO pentru iubitorii handbalului, prin intermediul site-ului nostru – Conferinta de presa de dupa partida, intr-un format VIDEO mai performant. Universitatea Resita este neinfranta pe propriul teren (in afara meciului cu Oltchim) in acest campionat, chiar daca este o nou promovata! HCM Baia Mare lupta pentru cupele europene unde se bat mai multe echipe. Se anunta o partida interesanta in derbyul etapei la feminin!

Echipa feminină de handbal Universitatea reapare în faţa publicului local, pentru un nou meci din Liga Naţională. În etapa a 16-a, elevele antrenorilor Florin Pera şi Liviu Viaşu vor întâlni formaţia Ştiinţa HCM Baia Mare, o participantă frecventă în cupele europene. Se anunţă o partidă interesantă între nou-promovata Universitatea Reşiţa şi mult mai titrata formaţie din Baia Mare. Antrenorul studentelor reşiţene, Florin Pera, spune că întâlnirea cu Baia Mare ar trebui să le mobilizeze pe elevele sale. „Este un meci important pentru noi, ţinând cont de faptul că întâlnim o echipă puternică, de mare valoare. Baia Mare este o forţă în handbalul feminin românesc şi acest lucru pe noi trebuie să ne motiveze, trebuie să intrăm pe teren cu gândul de a câştiga“, a spus Florin Pera. Tehnicianul Universităţii nu are nici pentru această partidă tot lotul valid.

„În continuare, Maria Turnea şi Simina Neag sunt indisponibile, pe lângă Simona Duţă şi Diana Costin, aflate în perioada de recuperare după operaţie. Dar sper ca jucătoarele care vor intra în teren în meciul de sâmbătă să facă un joc foarte bun şi, de ce nu, să obţinem un nou rezultat pozitiv. Am reuşit să facem jocuri bune pe teren propriu şi sper ca şi de această dată să fie la fel, cu ajutorul publicului, care a fost întotdeauna alături de noi în număr mare şi ne-a susţinut, dându-ne mult curaj şi încredere. Sunt puţin nemulţumit după înfrângerea de la Rapid, chiar dacă a fost pusă şi pe seama arbitrajului. Păcat, era un joc unde ar fi trebuit să câştigăm. Dar sper ca acest duş rece să ne mobilizeze şi să câştigăm sâmbătă“, a mai spus Florin Pera.

Partida Universitatea Reşiţa – Ştiinţa HCM Baia Mare este programată sâmbătă, de la ora 11, la Sala Polivalentă, fiind arbitrată de Ana-Maria Duţă şi Diana Florescu, participante cu succes la CM CHINA, unde au fost rezervele “prietenilor” nostri danezi la FINALA.

Ştiinţa HCM Baia Mare are cinci jucătoare indisponibile pentru meciul de sâmbătă cu Universitatea Reşiţa: Balint, Borbély (ambele operate la genunchi), Dobromir, Tătar (ambele cu entorsă la gleznă) şi Pîrvuţ (răcită), se precizează pe site-ul oficial al formaţiei maramureşene. În aceste condiţii, antrenorii Ioan Băban şi Costică Buceschi au deplasat următorul lot de jucătoare: Cetăţeanu, Popovici, Matei – Pomohaci, Oşan, Klocza, Rudics, Amariei, Buceschi, Kovacs, Ravasz, Klimek, Geiger, Pop.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro si Universitatea Resita